Uncategorized

Hogyan Mark Gangloff legyőzte a

végrehajtás nyomását a versenyre

Gondolkozott már azon azon, hogy az olimpiai szintű sportolók hogyan tudnak összpontosítani az összes végrehajtási nyomás ellenére?

Mark Gangloff egy amerikai volt úszó és kétszeres olimpiai. A Gangloff 2004-ben nyerte az olimpiai aranyat, és a 100 méteres mellkasban az amerikai rekordos volt.

Interjút készítettem a Gangloff-szal a magas szintű úszási találkozókra való mentális felkészülésről.

A Gangloff az erős mentális játék fontosságáról beszélt az úszás sportában.

Cohn: “Mennyire fontos a mentális játék a magasabb szintű úszásban, amikor a kollégiumi és az olimpiai szintre jut?”

Gangloff: „Ahogy egyre tovább mozogsz az általad készített sportban, a mentális játék még fontosabbá válik, mint az előkészítés fizikailag. A tetején úgy tűnik, hogy mindenkinek ugyanolyan fizikai tulajdonságai vannak, de az, hogy mentálisan felkészült -e a versenyre vagy a helyzet stresszére. ”

A Gangloff a legfelső szintű úszók miniszterelnöki készségének a képességét azonosította.

Cohn: “Melyek a legfontosabb úszók közös mentális tulajdonságai?”

Gangloff: “Számomra ez az, hogy az energiádat összpontosíthatja, és a saját versenytervében maradhat, és blokkolja a külső szempontokat (tömeg, média), és ragaszkodjon a tervhez és arra, amit készen áll.”

Gangloff elismerte, hogy szorongást tapasztal az olimpiai eseményei előtt, de felfedte titkait, hogy miként éli a figyelmét ezeknek a stresszes fajoknak a előtt.

Cohn: “Mit csinálsz kifejezetten szellemileg, hogy bekerülj arra a fókuszba, amelyre szükséged van egy verseny előtt?”

Gangloff: „Ha ez egy magas szintű verseny, mint például az olimpia vagy az olimpiai kísérletek, akkor a szorongásom egy kicsit magasabb lehet, számomra néhány dolgot kell tennem: Először is, ezt a szorongást egy kicsit el kell engednem Kicsit, és amit hajlandó vagyok tenni, az a feleségemre és a lányomra gondolok. Aztán arra gondolok, hogy a versenyem egy vagy két részletére gondolok, általában ez az én kezdetem és az első három ütésem, majd ezt követően megpróbálom nem gondolkodni másról … és hagyom, hogy a testem megtegye azt, amit képeztem. ”

Cohn: „A szorongás kezelésében úgy hangzik, mintha megpróbálja a dolgokat perspektívába helyezni. Segít -e ez a verseny előtt?

Gangloff: „Az úszás mindig sport lesz, de ez nem a legnagyobb dolog a világon … tehát számomra tudom, hogy a feleségem és a gyermekem továbbra is itt lesz, miután vége és kész. Ez segít nekem csak egy kicsit letenni a helyzetet, ahol jobban kezelhető. Még mindig ideges lesz, függetlenül attól, hogy mi történik, de ez segít kihozni a pillangókat a gyomromból. ”

A Gangloff néhány stratégiájának alkalmazásával javíthatja a figyelmét, és nagyobb sikert érhet el a sportban.

Próbálja ki ezeket a tippeket az olimpiai szintű fókusz kidolgozásához:

1. tipp: Először is meg kell küzdenie a szorongást. Gondolj valamire a sporton kívül, ami fontos az Katari labdarúgó-válogatott Mez Ön számára. Amikor túlzottan egy eseményre koncentrálsz, akkor a szorongás szintje van.

2. tipp: Közvetlenül a verseny előtt szeretné megteremteni a figyelmét. Válasszon 1-2 dolgot, Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez amelyre összpontosíthat a fellépés előtt.

A sikeres sportolók megtanultak fokozni a koncentrációt és kiküszöbölni a zavaró tényezőket. Készítettük a fókuszált sportolót, a munkafüzetet és a CD -programot, hogy segítsünk ezt.

Növelje önbizalmát a mentális játék-edzéssel!

A Mester Mentális Game edzője, Dr. Patrick Cohn segíthet Önnek vagy sportolójának (k), 12 éves vagy annál fiatalabb, legyőzheti a személyes edzéssel kapcsolatos mentális játékproblémákat.

Dr. Patrick Cohn -nal együtt dolgozhat Orlandóban, Floridában, vagy a Skype, a FaceTime vagy a Telefonon keresztül. Club America Mez Hívjon minket a 888-742-7225 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az általunk kínált különféle coaching programokról!

Mit mondanak a hallgatóink?
“AZTA!!! Milyen hete volt. Képes voltam olyan bizalommal fellépni, amely lehetővé tette a stílusomat, hogy átadjon – nem lép be az arénába, azzal a „szarvasban a fényszórókban”. Megállítottam magam értékelését, miközben felléptem, és valójában elhagytam az arénát, miután a mintáim úgy éreztem, hogy nagyon szórakoztató voltam. nagyon szépen köszönöm.”
~ Julia Dreyer, nemzeti bajnok lovas

Minden sportoló számára-tanulj meg a bizalomnövelő technikákat!

D Negatív önképed van önmagáról, mint olyan sportolónak, aki elfojtja a bizalmat?

Nem számít pozitív, hogy megpróbálsz lenni, nem tudja megrázni azt a kétség, amely a fejedbe rohan, amikor felméri a versenyt?

Vajon vesztesnek, szegényebb vagy közepes sportolónak nevezte magát, és ezek a címkék az önsajnálat és a határozatlanság rájjába tartoznak?

Ha a kérdések bármelyikére igennel válaszolt, nézd meg a magabiztos sportolót!

A magabiztos sportoló CD és munkafüzet programja egy 14 napos terv a végső önbizalomra. Ez a program ideális minden olyan sportolóhoz vagy edzőhöz, aki felfedezni kívánja a bizonyított bizalomnövelő technikákat, amelyek garantáltan drasztikusan kiépítik az önbizalmat és javítják a sport teljesítményét.

Tudjon meg többet a magabiztos egyik legnépszerűbb CD -programjárólnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.