Uncategorized

A Stowe Derby XC Ski Race bemutatja az új Fatbike versenytárs osztályt

a Stowe Derby 70. kiadásához. Példa nélküli versenytárs osztály kerül bevezetésre. A klasszikus északi síelés és korcsolyázási kategóriák mellett új Fatbike Olympique Lyonnais Mez -osztályt adnak a téli kerékpáros versenytársakhoz és rajongókhoz.

A Stowe Derby Észak -Amerikában az egyik legrégebbi és sok különleges síverseny. 1945 -ben kezdődött, mint személyes kihívás két kiemelkedő síelő, az osztrák SEPP RUSCHP és Erling Strom, a Norvégia világ népszerű hegymászója között. A kihívás ugyanaz volt, mint a mai nap – a Vermont legmagasabb magasságának, a történelmi faluban, Stowe -ig tartó Mt. Mansfield tetejéről … egy sílécen! A verseny évente mintegy 600 résztvevőt vonz, és sokak számára a kihívást jelentő 20 km -es pálya és a népszerű Kamikaze 4 mérföldes leszállása az autópályadíjon kissé a sífutás világában áthaladási rítusává vált.

2015 -ben a Mt. Mansfield Ski Club örömmel foglalkozik a Mountain Bike Vermont -nal, hogy bemutatja a Stowe Derby Fatbike -részét. A verseny 100 Fatbike motorkerékpárt tartalmaz, amely párhuzamos formátumban versenyez a Standard Derby versenymodellhez. Miután az összes síversenyző befejezte a 4 mérföldes leszállást az autópályadíjon, a kerékpáros résztvevők követik a példát, és egy nem felszámolt, hozzáférésű induló kapuból indulnak, amely a Stowe Mountain Resort Touring Center felső nyomvonalain helyezkedik el. A Mount Mansfield szállítójától indulva a versenytársak 650 függőleges lábát szállnak le a fennmaradó síverseny 14 km -re. Mint az előtte lévő síelők, a Fatbike versenyzők is navigálnak a Stowe domboldalán, majd egy sprint után Bologna FC 1909 Mez a festői Rec -ösvényen, mielőtt átlépték a célt a Stowe falu központjában lévő jeering rajongók előtt.

“Úgy gondoltuk, hogy megfelelő egy új hagyomány hozzáadása a Derby 70. születésnapján” – mondja Pascale Savard, a Mount Mansfield Ski Club által bemutatott rendezvény 15 éves vezető szervezője. “A Fatbike versenytárs osztály bevezetésével új életet és izgalmat hozunk az eseményre, és sok rendszeres versenytárs mindkettőben versenyezni akar.”

A kerékpáros osztály hozzáadásával a Derby most egy „Fat-Meister” kategóriát kínál. A Freestyle Race síversenyzői szintén képesek lesznek kerékpárosként versenyezni. A kombinált időket hozzáadják, és a leggyorsabb síelési/versenyző versenytársa elveszi az első „Fat-Meister” koronát.

– Miért add hozzá a fatbiking -et? Ryan Thibault társszervezője, a Mountain Bike Vermont kérdezi. „A Fatbiking a hegyikerékpár -ipar leggyorsabban növekvő szegmense, és az elmúlt pár évben hatalmas nyilvánosságot kapott Új -Angliában és Quebecben. A technológia bebizonyosodott, és rengeteg ember került Club Tijuana Mez a sportba. Azt akarják, hogy egy fórum megmutassa, mit tehetnek. Mi lenne jobb oldal, mint egy 70 éves síverseny, amelynek eredményei voltak a dobozon kívül, figyelembe véve, hogy ez kezdetben van! ”

A Stowe Derby eksztatikus, hogy az ország legrégebbi lejtőn átmenő versenyének legújabb hagyományát tegye.

A verseny 2015. február 22 -én, vasárnap zajlik.

Az összes verseny regisztrációja november 7 -én nyílik meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.