Uncategorized

Az Expli Labs, valamint a kisebb bajnokság baseballja a Ticket Sales & Service Service

Baseball AI-alapú asszisztensekkel rendelkezik, amelyek segítenek a jegyértékesítésben, valamint mind a 120 csapat számára, hogy partnerséggel rendelkezzenek az Expli Labs-szal.

Ezt a partnerséget úgy fejlesztették ki, hogy segítse Kanadai labdarúgó-válogatott Mez a Response rajongói vásárlás előtti aggályokat, amellett, hogy segíti a rajongókat a vásárlás utáni aggodalmakban, például a jegyek hozzáférése, a visszatérítések, a jegy továbbítás, valamint az egyéb jegy-támogatási kérdések. Az új partnerség szintén bemutatja a mobil jegy útmutató funkciót, amely segíti az ügyfelek számára a jegyek elérését, hogy egy irányított beszélgetés útján támogassa a támogatást.

Kapcsolódó történetek

Katie Woods NBC World Series versenyvezetőnek nevezte

Capitol műsorszóró Montpellier HSC Mez üzlet a part menti rendes bajnokság megszerzéséhez

Óriások, Padres a sorozatot mexikói városban 2023 -ban

A 2023 -as MLB Bit League tradicionális Williamsport -ban felfedezett csapatok felfedték

Új vezetés az ideális játék ifjúsági baseballához, valamint a softballhoz

„Fontos, hogy új és megfelelő esélyeket kínáljunk a rajongók számára a jegyek és a rutin információk felfedezésére, amikor egy játékra terveznek” – mondta Kurt Hunzeker, az MLB kisebb bajnoki vállalati műveletek alelnöke. “Mivel a Gameday élménye folyamatosan fejlődik a sportrajongók számára, a MILB továbbra is az innováció élvonalában áll, így egyszerűbbé válik egy szórakoztató éjszaka tervezése a ballparkban.”

A MILB kibővített partnerségét a 2018-ban bevezetett Expli Labs-szel a Liga kétnyelvű AI-alapú online asszisztensek elfogadásával támogatták a MILB Copa de la Real Betis Balompie Mez Diversión Latino rajongói interakciós platformját. Abban az időben a MILB volt az első sport bajnokság, amely lehetővé tette a kommunikációt a rajongókkal mind angol, mind spanyol nyelven azáltal, hogy kielégítette a Lab AI képességeit.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.