Uncategorized

Jerad Bachar a Visitpittsburgh

elnökének, a Visitpittsburgh elnökének, valamint vezérigazgatójának nevezte el az elnöknek, valamint a vezérigazgatónak, amelyet december óta ideiglenes funkcióval szolgált, amely megfelel Craig Davis távozásának. Bachar több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a turizmusban és a gazdasági fejlődésben, legutóbb a közelmúltban a Pittsburgh -i Kongresszusi Iroda ügyvezető alelnöke. Ebben a szerepben felügyelte a Sportspittsburgh -t, a Meetpittsburgh -t, a Destination Services -t, valamint a partnerség előrehaladását, valamint a kutatást.

“Örülök, hogy kiderül, hogy Jeradot választották a Visitpittsburgh elnökévé, valamint vezérigazgatójává, amely megfelel egy kiterjedt országos böngészésnek, amely néhány rendkívül képzett jelöltet hozott létre” Japán labdarúgó-válogatott Mez – mondta Bryan Iams, a Visitpittsburgh igazgatótanácsának elnöke. Real Madrid Mez „Jerád háztartási és világszerte turisztikai tapasztalatai, amellett, hogy ismeri a Pittsburgh -i turisztikai ágazatot, valamint a VisitPittsburgh -t, fő tényezők voltak döntésünkben, valamint figyelemre méltó vezetése közbeni vezérigazgatója ezekben a páratlan időkben, valóban kiemelkedett őt kiemelkedővé. jelölteink között. Jerad bebizonyította, hogy képes együttműködni a kulcsfontosságú Sport Club Internacional Mez érdekelt felekkel, hogy előremenő gondolkodásúak legyenek, amikor megtervezzük a piaci visszapattanási stratégiánkat, és hajlandóak kemény döntéseket hozni szervezetünk, valamint a regionális idegenforgalmi ágazat javára.

Az ügyvezető alelnökként való feladata előtt Bachar az idegenforgalom, a valódi birtok, az oktatás, valamint a bahreini Gazdasági Fejlesztési Testület egészségügyi és wellness gondozási szektorának gazdasági fejlődésének ügyvezető igazgatójaként, valamint a dubai tanszék üzleti turisztikai igazgatójaként szolgált. a turizmus és a kereskedelem marketingje. Hasonlóképpen stratégiai tanácsadójaként szolgált a szaúdi turizmus, valamint az örökség, valamint az Abu Dhabi Turisztikai Hatóság számára. Ezt megelőzően öt évig segített a Pittsburgh -nek nemzeti értékesítési igazgatójaként, valamint karrierjét a Marriott International, a Hilton Hotels, valamint a John Q. Hammons szállodák szállodai vezetői pozícióiban kezdte meg.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.