Uncategorized

Gen.G, a Kelet -Michigan Start Esports Partnership

Gen.g a Kelet -Michigan Egyetemen fog együttműködni egy többéves programmal, amely az ESPORTS -t az iskolába hozza több középiskolai és női szerencsejáték -kezdeményezéssel, a legutóbbi áthelyezés a legutóbb Kollégiumi játékterület a globális esport szervezet számára.

A program tartalmaz egy határidős programot, a középiskolai meghívást és a nőket a Gaming Summer Camp -ben, és összekapcsolja a hallgatókat, a karokat és az öregdiákokat, hogy egy közösséget építsenek az egyetemen a játékosok számára. Az 1849 -ben alapított és jelenleg közel 18 000 hallgatóval, Kelet -Michigan a Michigan állam második legrégebbi állami egyeteme.

“Örülünk, hogy mi Michiganben vagyunk, aki valóban integrálja az eSportot és a játékot a campus életébe, és platformot kínál a hallgatóink számára, hogy találjanak egy közösséget itt” – mondta Calvin Phillips, a Kelet -Michigan Egyetem hallgatói ügyekért felelős alelnöke. “Tudjuk, mennyire nélkülözhetetlen a főiskola vagy egyetem kiválasztása egy hallgató számára, és meg akarjuk különböztetni magunkat egy értelmes lehetőség és oktatási platformon az EMU -n.”

Videó lejátszó

00:00
00:00
00:00

A Gen.G csapatait birtokolja és üzemelteti Kínában, Dél -Koreában és az Egyesült Államokban. A szervezet megkezdte a kollégium jelenlétének javítását, a Kentuckyi Egyetemen együttműködve egy játék- és eSport programban. Gen.g márciusban egy NBA2K versenyen dolgozott az Egyesült Királysággal, és a Pennsylvaniai Egyetemen is együttműködött a virtuális Penn Relays -en. Csapat portfóliója magában foglalja a világ legnépszerűbb Fortnite csapata és az NBA 2K Liga bővítési franchise Sanghajban.

“A Gen.G folytatja elkötelezettségét az oktatás előmozdítása iránt, mint életképes hely, hogy az eSportokat és a játékot a következő szintre vezesse a közösségek összekapcsolása érdekében” – mondta Jordan Sherman, a Gen.G. “Örömünkre szolgál, hogy Kelet -Michigan csatlakozhatunk a Kentucky Egyetemhez és a Pennsylvaniai Egyetemen családunkban, hogy versenyt, tanterveket és kapcsolatokat kínáljanak.”

A Gen.g. A Kelet-Michigan pedig egy 30 napos közösségi média váltóval kezdődik az Instagram-on és a Twitter-en, amely bemutatja a hallgatói sikertörténeteket, valamint a Discord-ról szóló vitorlásokat. “Annyira izgalmas, hogy az alma mater elismeri a játék és az eSport erejét a mai hallgatókkal” – mondta Zach Wigal, a Gamers Outreach Alapítvány alapítója. “Első kézből láttuk a jótékonysági missziónkon keresztül, hogy a játékközösség, különösen a hallgatók, mennyire akarunk kapcsolatba lépni egymással.”

Júniusban és júliusban a High School Invitational kéthetente nagyon Smash Bros bajnokságokkal aktiválódik, amelyet a Kelet -Michigan által a régió középiskolái rendeznek, és kihívást jelentenek az EMU nagyon Smash Clubnak a versenyeken, hogy élőben közvetítsék a Twitch -en.

“A játéknak és a labdarúgásnak sok közös vonása van a gyakorlás, a versengés szempontjából, de mindegyiknek közös tapasztalatait osztják meg és együtt szórakoznak”-mondta Maxx Crosby, az Oakland Raiders védekező vége és a kétszeres közép-amerikai Dán labdarúgó-válogatott Mez konferencia. Honoree az emu -val. “Nagyon elképesztő az EMU, hogy segítsen a középiskolás diákoknak a játék felemelésében, és biztonságos helyet kínál számukra, hogy versenyezzenek, miközben otthon maradunk a járvány Palmeiras Mez alatt.”

A nyári bevezetés harmadik része a nők játékprogramja lesz, beleértve a digitális táborokat, június 15–17 -én, július 6–8 -án és augusztus 10–12 -én. A témák magukban foglalják az iparág legnépszerűbb Leicester City Mez nők tanulságait, a szalagok és a profik javaslatait, valamint az eSports rendezvények előállításához való betekintést.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.