Uncategorized

Mennyire volt jó, a 2017-18-as síszezon?

Mennyire volt jó, ez a 2017-18-as síszezon?

Írta: Magic Mountain 2018. február 6 -án
November 8 -án, szerdán kezdődött, amikor a Killington Resort elkezdett fújni a havat, és megfordította a bikaviadalokat, és a szezon addig Celta de Vigo Mez nyúlik, amíg az utolsó szék május 26 -án, szombaton kiürített egy síelőt, még akkor is, amikor a golfozók a közeli kurzusokat játszották, és a hegyikerékpárosok az erdőn Villarreal CF Mez keresztül kígyózni kezdtek. nyomvonalak. De ezt csak fel kellett tálalni. Az állami síelők körüli üdülőhelyeken júniusig túráztak az utolsó hófoltokhoz.

A tavaszi havazás, amely a déli Vermont egyes részein 48 órán belül öt lábnyira dobott, lehetővé tette a Mount Snow számára, hogy a Carinthia -ban és az északi távolabbi emléknap lekvárát pedig a meleg hőmérsékleten és a szilárd hótöltőben a „póló és sí” című cukorbuska síelőkkel rendelkezik. Május 5 -én és a síelés teljes lendületben volt a Jay Peak -nál májusig. A Cinco de Mayo utáni napon Jay Peaks 167. napján jelölte meg a síelést. „Ez volt a leghosszabb évszak a legutóbbi emlékezetben, leállás nélkül. A hózsák olyan mély volt, hogy a heti 7 napon tovább tudjuk tartani a dolgokat ” – mondta JJ Tolland.

Annak ellenére, hogy az egész térképen lévő előrejelzések szilárd év volt a Vermont síterületeire, kevés esővel, ahogyan azt hívják, és a karácsonyi ünnepi idõszakban egy -két hetes héten kívül, a Vermonton elmosolyodott a Vermonton. –

És a Vermont Síterületek Szövetsége által ma közzétett adatok szerint nagyon jó év volt az üzleti élet számára. A síelő/versenyző látogatásai három év alatt voltak a legmagasabbak, csak 4 millió félénken, 3 970 987-nél, ami a legmagasabb három év alatt, de messze a 4 millió plusz számtól, amely a legtöbb üdülőhely még azelőtt jelent meg, hogy a jegyek szkennelése volt. Ami az átlagos havazást illeti, ez egészséges 204 hüvelyk volt, szemben a tavalyi 260-ra, és jóval meghaladja a 2015-16-os SS Lazio Mez 107 hüvelykes 107 hüvelyket. „Ha normális karácsony lenne, a -30 fok helyett kilenc napig, akkor több mint 4 millió lenne ebben az évben. Ez az első alkalom, amikor azt mondtuk, hogy az embereknek nem jönnek el ” – mondja Tolland.

Milyen volt? Ahogyan a VSAA Molly Mahar mondta: “Ha csak Chilly Willy számára, ahogy a Mad River Glen Eric Friedman hívta, akkor nagyszerű lett volna.”

Vermont síelő/versenyző látogatásai, a Vermont Síterületek Egyesületén keresztül

Fotó: A csempész korai szezonja. Jóvoltából a csempész bevágása.

Leave a Reply

Your email address will not be published.