Category

Az intézményi egyenruhák valóban nagyszerű ötlet?

Az Egyesült Királyságban a megadott intézmények 82% -a határozza meg, hogy gyakornokoknak intézményi egyenruhát kell viselniük.

Ennek a nagy többségnek ellenére azonban a vita arról, hogy az intézményi egyenruhák funkciót szolgálnak -e, vagy még mindig nem marad -e. Annak biztosítása érdekében, hogy objektíven gondolkodjunk az érv mindkét oldaláról, a jelenlegi kutatási Corinthians Paulista Mez tanulmány praktikus lehet, ha elmondja nekünk az intézményi egyenruhák pozitív és kedvezőtlen hatását – valamint azt, hogy valóban követelménynek kell lenniük.

Könyvteljesítmény a nyomású gyakornoki műhely alatt

Az intézményi egyenruhák előnyei

Hozzon létre a tartozás érzetét

Azok a ruhák, amelyeket valaki használ, általában felhasználható státusuk bemutatására, ami bizonyos problémákat okozhat, és különbségeket okozhat. A kutatási tanulmány azonban kimutatta, hogy az összes pontosan ugyanazt a ruhát használó gyakornok eltávolítja azt a nyomást, amelyet úgy érznek, hogy „hűvös” módon ruházzák. Ehelyett elősegítheti a rokonság és az egység érzetét, amely elősegítheti az A típusú intézményközösséget.

Javítsa a gyakornok fegyelmét

A kutatások felfedezték, hogy azoknak a gyakornokoknak, akiknek egyenruhát kellett viselniük, összehasonlítva azokkal, akik nem, és nem fedezték fel, hogy jelentősen jobban meghallgassák, alacsonyabb zajszint és alacsonyabb mentor várakozási idő. Ennek eredményeként az oktatóknak kevesebb időt Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez kellett tölteniük a hallgatóik fegyelmezésével, ami azt jelentette, hogy erőfeszítéseiket pozitív mentor előállítására, RB Leipzig Mez valamint a légkör felfedezésére összpontosítottak.

Az iskolai egyenruhákat szintén felfedezték, hogy néha javítsák a gyakornokok részvételét a középfokú oktatásban, miközben a főiskolákban jelentős lendületet adtak az oktató megtartására.

Gondoskodjon arról, hogy a megfelelő ruhák viseljenek

A legújabb kutatási tanulmány megállapította, hogy amikor az intézmények nem hajtják végre az egységes politikát, a gyakornokok általában nem megfelelő ruhát viselnek.

Ezenkívül, ha nincs egyenruhája, akkor a gyakornokok jelentős időt tölthetnek arra, hogy kiválasztják, mit kell viselni, és reggel felkészülni, vagyis potenciálisan hiányoznak a létfontosságú alvásból. A kutatási tanulmány felfedezte, hogy a szülők 88% -a úgy vélte, hogy az egyenruhának megkönnyítette a gyerek számára, hogy reggel felkészüljön, míg csak 8% nem értett egyet.

Az intézményi egyenruhák leendő hátránya

Tompítsd a kreativitást

A legfrissebb kutatási tanulmány felfedezte, hogy az intézményi egyenruhának korlátozhatja a hallgatók rugalmasságát, hogy felfedje magukat. Ha minden gyakornoknak egy meghatározott módszerrel vagy speciális ruhában kell ruhát kötni, akkor már nem képesek megünnepelni egyediségüket, és kevesebb esélyük van arra, hogy kísérletezzenek az új ötletekkel.

Nincs hatás az eredményre

A gyakornokok jelentős mintájának, valamint két különböző adatforrásnak a felhasználásával a legfrissebb kutatási tanulmány befejeződött, hogy van olyan bizonyíték, amely meggyőzően igazolja, hogy az egyenletes növeli az iskolák teljesítményét. A korábbi évi teszteredmények, a háztartás és az intézmény jellemzőinek ellenőrzése után a kutatók rájöttek, hogy az intézményi egyenruhának nem volt jelentős hatása a hallgatók matematikai teljesítményére, valamint az olvasási tesztekre, valamint a tudomány és a történelem vizsgálata mellett. eredmények.

Gazdasági nehézségeket okozhat

A Gyermekek Társasága által készített nemrégiben végzett felmérés felfedezte, hogy a gyerekek számára a másodlagos intézményben lévő gyerekek tipikus költsége 337 font. Ha olyan jelentős összeget költenek olyan egyenruhára, amelyet általában csak a szakértői üzletekből kínálnak, az a sok család számára komoly monetáris terhelést jelent. A szülők csaknem egynegyede elismeri, hogy az egyenruhák magas költsége azt jelentette, hogy a gyereknek rosszul illeszkedőnek kell viselnie.

Végső gondolat

A jelenlegi kutatási tanulmány nem tartalmaz semmilyen meggyőző bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az egyenruhának pozitív vagy kedvezőtlen hatása van -e a hallgatók intézményi tapasztalataira. Úgy tűnik, hogy valójában nem lehet eltávolítani a választ erre a kérdésre.

Ha a költségek alacsonyak, és azt segíti, hogy a büszkeség és az intézmény közösségének érzetét nyújtsák, akkor a bizonyítékok azt sugallják, hogy ezek erői lehetnek az iskolák számára.

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.