Uncategorized

A Penske Corporation IndyCar sorozatot, az Indianapolis Motor Speedway -t

kap egy szenzációs lépésben, amely az autóverseny fellendülését fogja felépíteni. 74 éves családi tulajdonjog az Indianapolis 500 otthonának.

A Hulman család 1945-ben megszerezte a pályát, és újraindította az Indy 500-at egy négyéves szünet után a második világháború alatt. A bejelentett vásárlással, amelyet az Associated Press jelentései januárban bezárnak, Roger Penske milliárdos üzletember csak a negyedik tulajdonos lesz a pálya történetében.

Penske lesz egy sorozat tulajdonosa, amelyben az egyik legsikeresebb csapatcsoportja az IndyCarban versenyez. 18 győzelme van az Indianapolis 500 története során, köztük ebben az évben, amikor Simon Pagenaud először átlépte a célvonalat. Az Barcelona Mez IndyCar sorozat bajnok ebben a szezonban Josef Newgarden volt, egy másik penske sofőr.

“Nemrégiben felkerestük Roger Penske és Penske Corporation -t erről a lehetőségről, és megkezdtük a megállapodás létrehozását” – mondta Tony George, a Hulman & Company elnöke. RB Leipzig Mez „Az Indianapolis Motor Speedway volt a középpontja és a motorsport székesegyháza, tekintve, hogy 1909 és a Hulman-George család büszkén szolgált ennek a nagy intézménynek a vezetőjeként, több mint 70 éve. Most nagy megtiszteltetés számomra, hogy átadjuk a fáklyát Roger Penske és Penske Corporation -nak, mivel ezek csak a híres Speedway negyedik tulajdonosává válnak. Senki sem sokkal képes és képzettebb, mint Roger és szervezete, hogy a jövőbe vezesse az IndyCar Racing és az Indianapolis Motor Speedway sportát. ”

Az Indianapolis Motor Speedway először 1909 -ben rendezte a versenyeket, miután Carl Fisher építette, aki 1927 -ben eladta a pályát Eddie Rickenbackernek. Ezután 1945 -ben eladta a Hulman családnak. Versenysorozat eseményei a történelem során.

A Penske évtizedek óta sokkal több, mint egy autótulajdonos az autóversenyen. A Penske Corporation 1973-ban először kapta meg a Michigan International Speedway-t, és története során a Cleveland, a Nazareth Speedway és a California Speedway Grand Prix tulajdonosa, valamint az észak-karolinai Motor Speedway és a Homestead-Miami Speedway beruházásai. A Penske Corporation jelenleg a Detroit Grand Prix -t reklámozza és üzemelteti a Belle Isle Park Street Circuit -on.

„A verseny iránti szenvedélyem 1951 -ben kezdődött az Indianapolis Motor Speedway -n, amikor apámmal vettem részt az Indianapolis 500 -on” – mondta Penske, akinek a versenycsapata ünnepelte az IMS első versenyének 50. évfordulóját ebben az évben. „Annyira tisztelettel és elismerésünk van a Speedway és az IndyCar Racing Sport története Belga labdarúgó-válogatott Mez és hagyománya iránt. Szeretnék köszönetet mondani a Hulman & Company -nak a lehetőségért, hogy építhessek erre a örökségre, és megtiszteltetés lesz a Penske Corporation számára, hogy segítse ezeket a nagyszerű intézményeket egy új korszakba. ”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.