Uncategorized

Az USA Nordic Sport bejelenti Billy Demong

ügyvezető igazgató lemondását, Billy Demong, a 2010. évi olimpiai arany- és ezüstérmes a Nordic Combing -ban, lemondott az USA Nordic ügyvezető igazgatójáról.

Demong továbbra is a nemzeti irányító testület igazgatótanácsának tagja, és a Transitio során a végrehajtó bizottság tanácsadója lesz, miközben az igazgatóság a következő vezetőjét keresi.

Kapcsolódó történetek

Phil Andrews: Az USA vívási rendezvényeinek jövője

Az Egyesült Államok női labdarúgó -csapata, hogy szembenézzen Németországgal Floridában, New Jersey -ben

Tapasztalja meg a Kissimmee -t, az NFL London Games hivatalos utazási célpontját

Elemzés: A NOB késleltetési játékot játszik a 2030 -as téli szezonbeli játékok házigazdájához

Kapcsolódó luxushotels nemzetközi lapok Dan Meisler mint globális értékesítési igazgató

“Miközben várom az új szakmai kihívást, tudom, hogy jelentős mértékben hozzájárultam ahhoz, hogy a folyamatos sikerhez felgyorsítsam” – mondta Leeds United Mez Demong. „Itt az ideje, hogy néhány új ötlet megerősítse az amerikai északi kombinált és a síugrás alapját, amelyet együtt építettünk. Nagyon örülök, hogy segítek egy zökkenőmentes átmenetben, amely már folyamatban van, és az igazgatóság tagjaként maradjak. Örülök az elmúlt hat évben elért eredményeimnek, és úgy gondolom, hogy az USANS jövője fényes. ”

Demong 2016 májusában csatlakozott az USA Nordic Sporthoz, Marokkói labdarúgó-válogatott Mez és két olimpiai játékon és három világbajnokságon keresztül szolgált. Az ő felügyelete alatt Demong felügyelte a szervezet átmenetét River Plate Mez az USA -ból az USA Nordic Sport -ba; programok hozzáadása a férfiak és a nők skandináv kombinált és a nők síugráshoz; Az edzőszemélyzet jelentős növekedése és a többszponzorpartner beépítése, valamint a bevétel jelentős növekedése.

“Billy nemrégiben tájékoztatta a végrehajtó bizottságot arról, hogy a pekingi olimpia után lemond az ügyvezető igazgatói szerepéből” – mondta Tom Bickner, az igazgatótanács elnöke. „Billy erőteljes vezetést kínálott, és a növekedés révén irányította a szervezetet, az egyik tudományág képviseletétől a négyig. Erős alapot hagy, ahonnan építhet. Eredetileg Billy beleegyezett abba, hogy két évig vállalja az ügyvezető igazgatói szerepet. Örülünk, hogy hat évig maradt a pozícióban, és folytatja szoros részvételét az USA -kkal, hogy segítsen látásunkban, stratégiánkban, partnerségünkben és hálózati prioritásokban az idő múlásával. Eljegyezte és inspirálta a közösségünket, és értelmes lendületet adott nekünk, amely továbbjut. ”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.