Uncategorized

A kanadai elit kosárlabda bajnokság az ORDR-t választja be az ülésen belüli szállítási partnerként

A kanadai elit kosárlabda bajnokság (CEBL) az ORDR-t választotta-az egyszerű felhasználható Belga labdarúgó-válogatott Mez alkalmazás fejlesztőjét, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy közvetlenül a stadionból vagy étteremből vásároljanak ételt. Ülés-mint stadion-partner a helyszínein, hogy elősegítsék az ügyfélélmény javítását, valamint növeljék a termékek értékesítési bevételeit.

Jade Chiles, az Ordr Technologies vezérigazgatója elmondta:

A CEBL hangsúlyozta, hogy egy kosárlabdajáték köré tekercselt ünnepség biztosítása rengeteg értékű rajongói számára, valamint az Ordr segítséget nyújt az ígéretnek.

Az Ordr minden szinten javítja az ügyfélélményt. Az egyszerű integráció után a CEBL rajongók közvetlenül az ülésükről vásárolhatnak terméket, és azt nekik is megadhatják, így soha nem kell hiányozniuk egy pillanatra. Az ügyfélszolgálat ilyen szintjét Dán labdarúgó-válogatott Mez igényli a sportrajongók, és mi is örülünk annak, hogy képesek vagyunk rá.

Az ORDR egy rendkívül kényelmes, egyszerűen használható alkalmazás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy élelmet, italokat és termékeket vásároljanak a legjobban az ülésekből, és a stadion minden ülőhelyét eladási ponttá változtatják. A CEBL rajongók most már elhelyezhetik megrendelésüket, valamint közvetlenül a székhelyükhöz juttathatják, vagy értesíthetők, amikor vásárlásuk felkészült a legközelebbi értékesítési ponton történő felvételre. Nincs várakozás sorban. Egy pillanat sem hiányzik.

Mike Morreale, a CEBL vezérigazgatója és biztos, azt mondta:

Nagyon örülünk, hogy két ötletes és feltörekvő kanadai szervezetünk van az ORDR -ben, valamint a CEBL partnerrel együtt. A CEBL mindig javítani akarja a rajongóink in-aréna élményét, és ez a partnerség csak az élelmiszerek, italok, valamint a termékvásárlás időben történő szállításával segíti a rajongóink üléseit.

Az Ordr -t szintén felajánlják az éttermek számára, lehetővé téve a mecénások számára, hogy enni és távozzanak, amikor akarnak. Semmi több vár a várakozási személyzetre, hogy elhozzon egy menüt, amikor megjelenik, vagy ellenőrzi, amikor Feyenoord Mez készen áll a távozásra. Az Ordr nemcsak sokkal jobb éttermi élményt kínál a mecénások számára, hanem a gyorsabb asztali forgalom miatt továbbfejlesztett bevételt biztosít.

A Sports Location Company az ALSD International -t, az EMEA vezető rendezvényét és 365 szomszédságát szervezi, amely a jövedelem fokozására összpontosít új épületekkel, remodellákkal és szolgáltatások bővítésével, különös tekintettel a prémium ülőhelyek, vendégszeretet, F&B, tervezés és tervezés, rajongói élmény, valamint az egyesület nevében az innováció révén. csúcskategóriás lakosztályú rendezők.

A 2021-es hibrid kiadást a Liverpool Labdarúgó Klub tartotta, valamint egy magas szintű konferenciát, egy kiállításokat mutatott be, amelyek az iparágvezető termékeket és szolgáltatásokat mutatják be, az Everton Goodison Parkban, valamint az M&S Bank Arénában. A 2022 -es rendezvényt az elkövetkező hetekben teszik közzé!

#AlSDinternational – Európa vezető rendezvénye a prémium ülés- és sport vendéglátóipar számára
#ALSD – A prémium ülésipar vezetése az elmúlt 30 évben
#SportSvenueBusiness – Az ipari hírek, nézetek és fejlesztések vezető platformja

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.