Uncategorized

A hét munka: Digitális munkavégzés, Deltatre

Nagyon örülünk, hogy eljuttatjuk Önnek a jelenlegi „Hétmunkát” – a GlobalSportsJobs által üzemeltetett -, amely a Deltatre digitális munkavállalójának szól.

A Deltatre több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a világon a legnagyobb szintű sportban. Több mint 500 emberből álló csapat Torinóban, Londonban, Münchenben, Hamburgban, Párizsban, Genfben, Miamiban, Mumbaiban, Szingapúrban és Tokióban.

Termékek, valamint szolgáltatások biztosítása a legnépszerűbb sportszövetségek, valamint a jogtulajdonosok, az ügyfelek között szerepel a BT Sport, a Sky, az UEFA, a FIFA, a Premier League, az ATP World Tour, az Európai Tour, az Európai Atlétika, az NBC Universal és a BBC. A kiszállítás, amelyen dolgoznak, a sport webhelyek, az online streaming, a mobil és a TV -alkalmazások, a TV -grafika, a Match Data Services és az Event Administration Systems.

Deltatre szenvedélyesen foglalkozik azzal, amit csinálnak; Mindig arra törekszenek, hogy kihasználják a jelenlegi technológiákat, hogy életre keltsék a sportot, és javítsák a rajongók millióinak a világ minden tájáról.

Digitális munkavállalóként a Deltatre nagy ügyfélportfóliójának napi pontjaként fog működni. Agilis környezetben dolgozva felhasználhatja vezetői képességeit, és elszámoltatható lesz a nagyszabású webes és mobil munkák sikeres Palmeiras Mez szállításáért egy „felépítés” vagy „futás” szakaszban a műszaki csapattal való szoros csapatmunka során. A költségvetés, a képességek adminisztrációja, valamint a nyomás alatti döntések meghozatalának képessége kulcsfontosságú szempontok az Ön szerepében.

A Deltatre Manchester United Mez által keresett néhány készség:

Kiterjedt digitális munkahelyi adminisztrációs tapasztalat vállalati környezetben

Tiszta és bizonyítható tapasztalat egy nagy web/mobil biztosítása agilis környezetben

Első osztályú megértés, valamint a költségvetési terv, valamint a képességkezelés bevált tapasztalata

A digitális média, beleértve a webes technológiákat is, az internetes streaming és az alkalmazások megértése

Nagyszerű, ha meg kell felelnie (de nem nélkülözhetetlen):

A Team Foundation Server (TFS), az Axure és a Visio ismerete

Drótváz, valamint az IA stíluskészség

A Microsoft Job, valamint más Microsoft technológiák megértése (Word, Excel, Outlook)

Cserébe a Deltatre felajánlhatja:

Barátságos, visszarúgott, valamint sokoldalú munka légkör Wimbledonban

Esély a széles körben ismert műsorszolgáltatókkal, a jogtulajdonosokkal, valamint a sportpiacon lévő szövetségekkel, valamint a sportnaptárban szereplő rendezvényekkel való együttműködésre.

Versenyképes jövedelem a személyes egészségügyi ellátással, valamint egyéb előnyökkel

A jelenlegi technológiák használata, ahol megfelelőnek tartja őket

Támogatja a foglalkozási fejlődést, Kashima Antlers Mez valamint hozzáférhet a képzéshez

Hogyan kell alkalmazni

Ha szeretne részt venni a Deltatre csapatban, és úgy érzi, hogy ideális készségeivel és karakterével rendelkezik ehhez a szerephez, kérjük, kattintson az alábbiakban: „Alkalmazás”, és küldjön egy rövid kérelmezési levelet (beleértve a jövedelemigényét) valamint az önéletrajzod. A kiválasztott jelölteket telefonon felveszik a szűrés céljából, valamint azok, akik kielégítik az igényeket, személyes interjúra hívják fel. A Deltatre elkötelezett amellett, hogy biztosítsa, hogy mindenki számára egyenlő esélyt biztosítsanak. Kérjük, hadd értsük meg, ha bármilyen típusú kiigazítást követel meg, vagy ha bármilyen típusú különleges igénye van az interjú folyamatára. A függvénytől függően ez általában tartalmaz írásbeli tesztet és interjút. Felhívjuk figyelmét, hogy csak a hatékonyan kiválasztott jelöltekkel fogunk kapcsolatba lépni.

Ha felkészült a nehézségekre, valamint az esélyre, hogy ez a funkció használja, akkor Deltatre várja, hogy meghallgassa!

Ossza meg

ALKALMAZ

A Sports Location Business A Week szolgáltatásának feladata a GlobalSportsJobs táplálja

#SportSvenueBusiness – tartsa meg a tudást!

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.