Category

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben

A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open -ból.

A nagyobb történet: Fernando Verdasco, 2 -es készlet 1 -re, hátulról jött, hogy megnyerje a meccs utolsó két sorozatát. Kiemelkedő Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez volt az, hogy pontosan hogyan játszotta le a végső szettet …

A Verdasco 2-0-ra esett le a végső készletben, és úgy tűnt, hogy Nadal felkészült a Steamroll-ra. A Verdasco azonban 6 játékot szakított le egymás után, hogy legyőzze Nadalot. Mikor történt ez valaha Nadalnak?

„Ez nehéz és fájdalmas veszteség is” – nyilatkozta Nadal később. „Az utolsó szettben kiemelkedően játszott … sokkal agresszívebb, mint én. Sokkal több veszélyt vett fel, mint én, valamint nyert. Valószínűleg megérdemelte.

Mi volt a különbség a Verdasco -ban a végső sorozatban? Nadal még mindig olyan nehéz volt, mint amennyire lehetséges, mint te is megérted, hogy nem fog szorosan megszorulni.

– Csak mindent eltaláltam. Úgy gondolom, hogy megdöbbentően játszottam az ötödik szettben a szünetből ” – mondta Verdasco a meccs után.

A mentális keménység egyik jelzése a teniszező képessége, hogy módosítsa a taktikáját, és mindent bemegy. Bizonyára sokkal agresszívebben játszott, még akkor is, ha a meccsben.

“Ma olyan voltam, mintha a lehető leggresszívebbnek próbálnék lenni, bár nem olyan, mint olyan őrült” – mondta Verdasco, miután a mérkőzésen 90 bajnokot ért el a Nadalon.

A Verdasco -hoz hasonló hatalmi játékos gondolkodásmódja az, hogy minden lövés vagy gyenge labda győzteseit választja … ha bemegy, akkor sok pontot fog nyerni. Ha kimennek, korán becsomagolja a táskáját.

„Időnként, ha tetszik, amit ma tettem, az összes szférát a [bíróságon] kívül helyezi, ez olyan, mint ez a fickó őrült. Csak bármit is eltalál, ahogy hiányzik. Amikor bemennek, hihetetlenül játszol. ”

Hívja az utolsó árok erőfeszítésnek. telefon hívja lendületet. Telefon hívja a BROKOK mentalitását. Hihetetlen volt a játék szintje a meccs utolsó hat játékában.

Még akkor is, ha hiányoznak az egyszerű golyók, nem hátrált. A lehető legnehezebben megüti a gömböt. Nadal még csak nem is próbálta elérni néhány lövést – olyan gyorsan utaztak.

A Verdasco kijelentette, hogy a beinduló gömbök és a hiányzó szférák közötti különbség olyan kevés, azonban jelentős különbséget okozhat a mérkőzés eredményében.

„Most, mivel itt vagyok ebben a helyzetben, ezt nem fogom módosítani. Tehát azt hiszem, hogy minden meccsből felfedezhet valamit ” – mondta Verdasco.

Megállapítanám, hogy a különbség a bizalom vagy a lendület megszerzése között a mérkőzés során jelentős különbséget okozhat a szférában.

Ismerje Celta de Vigo Mez meg a bevált mentális játéktechnikákat, hogy a legfinomabbat végezze a bíróságon!

Ön (vagy a játékosok) annyira teljesít, mint a versenyképességed?

Hozod a legfinomabb és sok pozitív játékot a mérkőzésekre?

A sikeres teniszezők pontosan felfedezték, hogyan lehet a versenyek iránti legfelsõbb bizalommal végrehajtani.

Ha készen áll arra, hogy javítsa mentális keménységét, és a mérkőzések iránti legfelsőbb bizalommal járjon el, a teniszbizalom: A versenyjátékosok mentális keménysége segíthet ezt megtenni!

Használja a teniszbizalmat, hogy elősegítse a mentális keménység növelését a teniszben, és találjon erőteljes és bevált mentális játéktechnikákat, amelyek segítenek a szakértői sportolók nyerésében!

Teniszbizalom: Mentális keménység a versenyjátékosok számára

Mit mondanak a mentális játék -ügyfelek?
„Szeretném hagyni, hogy megértse, hogy a teniszbizalom CD -je hihetetlenül praktikus volt számomra. Hallgatom őket a kocsiban, valamint a program segítséget nyújt nekem a versenyteljesítmény -szorongást. Mondj köszönöm neked!
~ Wing Wu

Töltse le a teljesen ingyenes teniszpszichológiai jelentésünket!

Fedezze fel, ha a mérkőzések során egy vagy sokkal többet készít ezekből a „költséges” nem műveletlen játékhibákból!

Töltse le a teljesen ingyenes teniszpszichológiai jelentésünket:

Hat kényszerítetlen „mentális játék” hiba, amelyet a teniszezők a pontok között tesznek

Felfedezed:

Hogyan lehet az elméd a legszebb vagy legrosszabb birtokod a bíróságon.

Ha hatékonyan használja az elmédet Villarreal CF Mez a pontok között.

Az egyik technika, amely segíthet abban, hogy elengedje az utolsó pontot.

A legnépszerűbb mentális játékkészség, amelyet Ön igényel, hogy növelje bizalmát, valamint a pontok közötti teljesítményt.

Kattintson ide, hogy letölthesse a teljesen ingyenes jelentést ma: Hat kényszerítetlen „mentális játék” hibát teniszezők a pontok között.

Mit mondanak a teniszezők?
„Dr. Cohn, az egyik célom az, hogy világszínvonalú edzővé váljak, van néhány edző az Egyesült Államokból, akik befolyásolták a legkevésbé John, a Child Shula, valamint a Pat Riley-t. Miután veled dolgoztam, most felsoroltam a nevét a területem legszembetűnőbb edzői között! ”
~ Franz

Növelje bizalmát, és összpontosítson a professzionális mentális játék -edzéssel!

Dr. Patrick Coh mesterképes edzőmesternull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Hogyan használják fel a macskák főiskoláit a felfedezés tudományának

szinte egy évvel ezelőtt, a második könyvünket, a The Science of Learning: 77 tanulmányt, amelyet minden oktatónak OGC Nice Mez tudnia kell, megjelent. Számtalan oktató szerte a világon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.