Uncategorized

Az USA triatlon indikációi Hotelplanner, mint hivatalos foglalási partner

, az USA Triatlon partnerkapcsolatot Iráni labdarúgó-válogatott Mez mutatott be a Hotelplannerrel, a csoportos szállodai foglalások internetes szállítóján, valamint a magánszállodákon világszerte, hogy a nemzeti irányító testület hivatalos foglalási partnere legyen. 2022.

„Az utazás a multisport életmódjának középpontjában áll, valamint a tapasztalathoz elengedhetetlen a kényelmes, költséghatékony, valamint a könnyen megtalálható szálloda gyors fenntartása” – mondta Chuck Menke, az USA triatloni reklámvezetője. „A Hotelplanner az osztály legjobb választását és ügyfélszolgálatát nyújtja. Örülünk, hogy meghosszabbíthatjuk ezt a platformot a Hotels.usatriathlon.org tagjainknak, a versenyigazgatóknak és az edzőknek, amikor egész évben megtervezik az eseményeket. ”

Az USA Triatlonon kívül a Hotelplanner partnerek más sportcsapatokkal, valamint ligákkal, beleértve a Nemzeti Labdarúgó Liga Washington Redskins -t.

„Mint ügyfélközpontú szervezet, előre várjuk, hogy javítsuk az utazási élményt sokkal több mint 400 000 szenvedélyes multisport sportoló számára az Egyesült Államokban”-mondta Tim Hentschel, a Hotelplanner társalapítója és vezérigazgatója. “Szolgáltatásaink révén a sportolók csökkenthetik a verseny hétvégére való utazásuk tervezésének feszültségét, és megérkezésekor a megfelelő szálláshelyektől függhetnek.”

A Hotelplanner szolgáltatásait az USA Triatlon négyének nemzeti bajnokságának (Sprint és olimpiai távolság), a Collegiate Club & High School, a Duathlon, valamint az Ifjúság és Junior-, valamint az új 2019 hagyomány triatlon kínálják. Ezenkívül a Hotelplanner szolgáltatásait az USA triatlon engedéllyel rendelkező versenyvezetõinek és edzõinek kínálja. Az ajánlat szintén magában foglalja Rangers FC Mez a szervezeti utazást, ideértve az Brazil labdarúgó-válogatott Mez USA triatlon nemzeti csapatának sportolóit, valamint a nagyteljesítményű személyzetet, az USA Triatlon Nemzeti Iroda személyzetét, valamint a piaci rendezvényeket, például az USA triatlon versenyigazgató -csúcstalálkozóját, valamint a triatlon világszerte történő coaching művészetét és tudományát. Szimpózium.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.