Uncategorized

Új hosszú útrekord-készlet

Amikor a 28 éves Jeff Garmire megjelent a Vermont hosszú nyomvonalának déli terminusának jelölésére, július 26-án, pénteken kemény alakú volt.

A bokája majdnem eltűnt a duzzanatból, és hasa éhséggel ordított. Az elméje, amely az alvásmentesség hatásaival csavart, elkezdett technikákat játszani rajta: a talajt borító levelek gyermekek játékai voltak; A kék ég tükröződését tükröző pocsolya egy lyuk volt a földön, amely végtelenül forgathatja őt az űrbe. Nem érezte fájdalmat.

De amikor az órájára nézett, megértette, Dán labdarúgó-válogatott Mez hogy elérte azt, amit csak öt nappal korábban állított; Nem támogatta az ország legrégebbi távolsági túraútvonalának hosszát öt nap alatt, 23 órán belül, valamint 48 perc alatt, megverte a Josh Perry 2019. június 13-án beállított időt, kilenc órát, valamint kilenc Manchester City Mez órát, valamint kilenc órát is. mint 48 perc. Ezt megelőzően a rekord hat nap, 17 óra és 25 perc volt, amelyet 2010 -ben állítottak be Travis Wildeboer.

Garmire nem teljesen idegen a hosszú távra, és ez volt a harmadik leggyorsabban ismert idő (FKT) az idei úton. Hasonlóképpen beállította az Arizonai Path önellátó FKT-jét, és 15 nap alatt, 13 órás, valamint 10 perc alatt befejezte a 800 mérföldet, és eltörte az Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez idén támogatott Pinhoti Path FKT-t, amely az Alabamát és Georgiát is áthalad.

Garmire, aki korábban pénzügyekben dolgozott, valamint az elmúlt évben az Alpine Meadows síterületén dolgozott, a Tahoe -tó közelében, az Oregon -i Portlandből származik. A Csendes-óceán északnyugati részén nőtt fel, rendszeresen kiment az erdőbe a szüleivel hétvégi kirándulásokra. 2011-ben a Csendes-óceán Crest Path (PCT) legelső körű tekercsét a legelső irányba dobta.

“Ez a gömb gördülését, akárcsak mindig is, figyelembe véve, hogy pontot tettem arra, hogy amennyit csak tudok,” – mondta.

Garmire befejezte a 2016-os túrázás egyik legnehezebb látványosságát, a Triple Crown-ot a 2653 mérföld hosszú PCT befejezésével; az Appalache -ösvény, Grúziától Maineig 2,190 mérföldre; valamint a Continental Divide Trail, amely 3100 mérföldre halad Mexikótól Kanadáig a Sziklás -hegység mentén. Összességében éve körülbelül 8000 mérföldes túrázást tartalmazott.

Tavaly látta, hogy a kiváló nyugati hurok, egy 6875 mérföldes hurok, számos meghatározással, valamint öt távolsági pályával link. Garmire 208 nap alatt befejezte, valamint a második személy, aki felszínre került.

Ebben az évben Garmire kitűzött arra a célra, hogy a sebességért ne túrázzon. Áprilisban nem támogatott sebességrekordot állított fel a 800 mérföldes Arizona nyomvonalon, három napra megszakítva az előző rekordot, hogy új rekordot állítson be 15 napos, 13 órás és tíz perces rekordra.

“Azt akartam megnézni, hogy meghosszabbíthatom-e a kényelmi zónát az arizonai ösvényről a 272 mérföldes hosszú nyomvonalig, amelyet az ultra futók körében értünk”-mondta. “Ez majdnem olyan, mint egy másik sport.”

Lásd: Evan Johnson kérdései és válaszai Garmire -vel arról, hogy pontosan hogyan kezeli az új hosszú út FKT beállítását.

Leave a Reply

Your email address will not be published.