Category

Hogyan lehet legyőzni a megfélemlítés érzéseit a golfban

Hogyan befolyásolja az önmegtakarítás a golfjátékát?

Mennyire jól golfozsz, amikor egy olyan golfozókkal játszik, akik lényegesen több versenyt nyertek, és következetesen alacsonyabb pontszámokat lőnek, mint te?

A golfozókkal való játék, akiknek lényegesen több győzelme van, megfélemlítheti az Ön számára.

A megfélemlítés ilyen formája önmagában generált.
Vagyis azt jelenti, hogy egy másik golfozó nem lép fel az arcodba, és megpróbál negatív reakciót váltani tőled.

Az önmegtakarítás Tigres UANL Mez drasztikusan zavarhatja az alacsony pontszám felvételének képességét. Az önmeghatározás annyira szorongást okozhat, hogy a teste elveszíti a képességét, hogy a klub szabadon lendüljön.

Az önmegtakarítás osztja a fókuszt.
Tehát ahelyett, hogy a hangsúly 100 % -át a játékra szenteli, folyamatosan szemmel kell néznie az ellenfelekre és a pontszámokra.

Például csak 30 golfozó jogosult a Tour Championship -re, beleértve a 11. számú Pat Perez vetőmagot. Perez félelmetesen játszotta az újonc évét, amikor megérkezett a turnéra, és 2002 -ben 40. helyen végzett a pénzlistán.

Noha Perez 16 éves karrierje során fenntartotta a teljes PGA Tour kártyáját, még soha nem érte el a turné bajnokságot.

Perez matematikai lövéssel rendelkezik a FedEx Cup címen, de sokan elutasították esélyeit.

Perez sem ad félelmetes esélyt a győzelemre.

Perez: „Az összes legfontosabb embernek rosszul kell játszania, amit egész évben nem tettek meg. Tehát számukra mindannyian egyszerre csinálják, és nyerök, ez nagyjából ugyanolyan esélyekkel jár, mint a Powerball. ”

Tehát mi az a hatékony megközelítés az önmegtakarítás leküzdésére, ha olyan golfozókat játszik, akiknek nagyobb a sikere a sportban?
4 olyan módszer létezik, amelyet felhasználhat az önmegtakarítás leküzdésére:

Kezelhető céljaival rendelkezzen – amikor az elvárásaid túl magasra válnak, akkor túlságosan szorongsz. Ehelyett állítson be kezelhető célokat, hogy az eredmény helyett a végrehajtásra összpontosítson.

Tudja meg, hogy a múlt nem diktálja a jelenet – csak azért, mert az ellenfelek versenyeket nyertek, nem azt jelenti, hogy mentesülnek a hibák, a rossz lövések és a rossz fordulók alól.

Összpontosítson a jó játékra a győzelem helyett – mivel nem tudja megjósolni a jövőt, és nem tudja ellenőrizni a verseny eredményeit, és összpontosítson a legjobb golf játékára a mostanában. Amikor a játékra összpontosít a jelenben, akkor jobban képes szabadon lendületelni a klubot, elengedni a rossz lövéseket és a következetes golfot.

Összpontosítson a sikereire, nem pedig az ellenfél önéletrajzára – megvan a saját sikered. Amikor a sikereire és az erősségeire összpontosít, akkor a bizalma növekszik, és a bizalom nagyobb sikert eredményez.

Természetesen kihívást jelenthet a legmagasabb rangú golfozók vagy az alacsony pontszámok elleni játék ellen játszani, de az önmegtakarítás leküzdésének mentális kihívása nagyobb, mint a kurzus fizikai kihívása.

Miután megtanulta foglalkozni az önmegtakarítással, akkor a legjobb golfját játszhatja, függetlenül attól, hogy kivel játszik.

Hogyan lehet legyőzni az önindítást:
Az önmegtakarítás leküzdésének első lépése a figyelmeztető jelek felismerése, amikor elkezdi az ellenfelekre összpontosítani és pszichésre összpontosítani.

Azonosítson 3 mutatót, amelyek táplálják a mentális megfélemlítést, például:

Összpontosítva az ellenfél pontszámára.

Összehasonlítva magad az ellenfelekkel.

Mentálisan elmondja az ellenfél eredményeit.

Igazodó érzés bizonyos golfozókkal szemben játszani.

Légy tudatában ezeknek a jeleknek, hagyja Watford FC Mez abba a gondolkodást másokról, és összpontosítson tehetségére és erősségeire.

Ismerje meg a bizonyított módszereket a bizalommal való végrehajtáshoz!

Törékeny önértékelést szenved-e a hiányzó slágerek után, szigorú vagy magas elvárásokkal játszik, amelyek aláássák a bizalmat vagy a képtelenség szabadon játszani és visszarúgni a pályán?

Ha a fókusz hiánya, az alacsony önértékelés vagy más mentális játék akadályok miatt szenved a kurzuson, akkor nem érheti el a valódi golfpotenciálját …

A sikeres golfozók megtanultak, hogyan kell elvégezni a versenyben való végső bizalmat, ezért kifejlesztettük a golfozó mentális Edge munkafüzetét és CD -programját, hogy segítsük ezt!

A golfozó mentális élprogramja magában foglalja a 8 legnépszerűbb mentális edzést, amelyet személyes hallgatóimmal készítek, hogy segítsék őket mentális játékuk fellendítésében és a kurzus konzisztenciájának javításában.

A golfozó mentális élprogramja 8 bizalomnövelő CD-t, MP3 audio felvételt és egy 8-üléses golfozó mentális él munkafüzetét tartalmazza.

A golfozó mentális éle: 8 hetes terv a végső bizalomért

Mit mondanak a mentális játék ügyfelei?
„A mentális oldal minden a golfban – az a képesség, hogy láthassa a lövést vagy a vonalat, és bízzon abban, hogy megüti ezt a lövést vagy a puttot. Dr. Cohn segített abban, hogy bízzak a játékomban és a stroke Bayer 04 Leverkusen Mez -ot. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Tour győztes

„Ahhoz, hogy jól játsszon, el kell hinni, hogy jól tud játszani. A bizalom hosszú utat mutat a golfban. Patrick kifejlesztett egy fantasztikus rendszert, amely elősegíti a bizalom és a golf általános mentális megközelítését. ”
~ Brian Watts, 11-szeres győztes a PGA Japan Tour-on

„A bizalmi szintem még soha nem volt magasabb! Nem tudom megmondani, milyen egyértelműen tudtam gondolni DU -tnull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.