Category

Az iskola bezárása, az elérési rés és az Ön számára

tavaly novemberben az Ofsted közzétette jelentését a Covid válság tanulásra gyakorolt hatásáról, kiemelve az iskolai bezárások és a távoktatás káros következményeit a hallgatók tanulására. Az étkezőasztalokból, az ágyakon lévő laptopokból és a zoom hívásokból álló tanulási környezetekkel nem meglepő, hogy a hallgatók elvesztették az olvasás megértésével és az írásbeli ismeretekkel kapcsolatos alapvető készségeket. Az egyik olyan tanulmány, amely 11 000 hallgatót vizsgált meg, azt is megállapította, hogy a hallgatók csak 34% -a motiváltnak érezte a távoli tanulást.

Annak ellenére, hogy a tanárok számolnak be, hogy 60-65% -kal több órát dolgoznak ezen negatív hatások csökkentése érdekében, és lépést tartanak a távoktatás követelményeivel, az Oktatási Alapítvány Alapítvány vadonatúj jelentése azt sugallja, hogy az iskolai bezárások negatív hatása sokkal rosszabb lehet, mint mi Kezdetben azt gondoltuk.

Íme, mit jelentenek a megállapítások számodra, és mit tehetsz, hogy segítsen a hallgatóknak megszabadulni ennek az aggasztó elérési résnek.

Könyvnövekedési gondolkodásmód tanári műhely

Amit a kutatás mond

Ez a kutatás Angliában 168 iskola több mint 5900 éves tanulóját vizsgálta, és 2020 őszén elvégzett tesztekben értékelte teljesítményüket. A nemrégiben közzétett eredmények két kérdés megválaszolására irányultak:

A gyermekek olvasási és matematikai teljesítményét befolyásolta -e az iskola bezárása 2020 -ban? És mennyire érintette?

Szélesült a hátrány -rés? Más szavakkal, volt-e rosszabb hatással a Covid-19 iskolai teljesítményére a kevésbé előnyös családok gyermekeire?

Sajnos mindkét kérdésre a válasz igen.

A tesztek azt mutatták, hogy a 2. év tanulói nagyjából két hónappal elmaradtak a 2017 -ben értékelt hallgatók csoportjához képest, mind az olvasás, mind a matematikai képesség szempontjából. Ezenkívül a kevésbé előnyös családokból származó gyermekeket rosszabb helyzetben volt. A kutatók azt mutatták, hogy a teljesen ingyenes iskolai étkezéshez jogosult gyermekek már körülbelül 7 hónappal mögötte vannak társaik mögött, akik nem jogosultak teljesen ingyenes iskolai étkezésre. A 6-7 éves gyermekek esetében ez arányosan óriási. A hátrányos rés kibővült és drámai mértékben. Végül úgy tűnt, hogy néhány gyermek elfelejtette, hogyan kell részt venni a tesztekkel, amelyeket néhány különösen alacsony pontszám mutat be.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek az eredmények, amelyek már jelentős hatást mutatnak, csak az első lezárás hatását mérik. A novemberi lezárás és a még felfedezett jelenlegi lezárás hatása miatt a kutatók aggódnak, hogy a legrosszabb még nem várható.

Tehát most, hogy kezdjük látni a hatást, mit tehetünk? Vessen egy pillantást a kutatás néhány hasznos következményére, hogy megtudjuk, mit tehetünk továbblépni, és hogyan segíthetjük a hallgatók támogatását.

6 módszer a hallgatók tanulásának támogatására a covid válság idején

Fenntartja a magas elvárásokat

A kutatások rávilágítottak arra, hogy nagy elvárásokkal rendelkezzen a hallgatói eredmények. Ennek oka a Pygmalion hatás, amikor az emberek növelik az eredményeiket, hogy megfeleljenek valaki más magas elvárásainak és szabványainak.

Igen, elengedhetetlen, hogy a tanárok rugalmasak legyenek az elvárásokban, mivel ezeknek a bizonytalan időkben történő tanulás nem könnyű feladat. Ennek ellenére továbbra is elengedhetetlen, hogy beszéljen a hallgatókkal arról, hogy mit vár tőlük, és ne legyen túl enyhén. A spektrum ellentétes végén a Pygmalion -effektus a gólem hatás, amely akkor, amikor a hallgatók alacsony elvárásai akadályozhatják tudományos teljesítményüket.

Megváltoztatja

Az otthoni tanulás kihívást jelenthet. Nemcsak kihívást jelenthet a hallgatók számára, hogy fenntartsák a figyelmet, miközben egész nap a képernyőn bámulnak, hanem a tanárok számára is kihívást jelenthetnek, hogy hatékony technikákat találjanak a hallgatók elkötelezettségének és motivációjának növelésére. Másrészt, egyes tanárok feleslegesen alkalmazhatnak bizonyos módszereket.

Például a Ghánai labdarúgó-válogatott Mez hallgatók elkötelezettségének egyik módja az, hogy a tevékenységeket játsszák, mivel ez nemcsak rávilágít arra, hogy a tanulás továbbra is szórakoztató lehet, hanem növelheti a tanulás motivációját is. Noha a kutatások azt sugallják, hogy a játékok használata az idegen nyelv szókincsének megtanulásakor hihetetlenül hasznos, kevesebb kutatást végeztek a játékok más területeken a hallgatók tudományos eredményeire gyakorolt hatásáról.

Rendszeresen jelentkezzen be a hallgatókkal

Alapvető fontosságú, hogy a héten eltarthasson egy kis időt, hogy bejelentkezzen a hallgatókkal, hogy megnézze, hogy állnak. Alapvető fontosságú, hogy a hallgatók támogatottnak érezzék magukat, különösen az alacsony jövedelmű vagy fogékony háztartásokból származó háztartásoktól, akiket tudományos fejlődésük szempontjából a legnehezebben sújtottak.

Ha úgy érzi, hogy egy hallgató küzd, hogy lépést tartson társaikkal, akkor fontolja meg, hogy további segítség és erőforrások felajánlja számukra a tanulás irányításához. Jó lehet az is, hogy beszélgetni a diákokkal arról, hogy mi küzd, így előállíthatja a megfelelő megoldásokat. Sajnos a tanulás nem egy méretű, és néhány StudeLehet, hogy az NT -k nem tudják bevonni a leckét tartalommal, mint a társaik.

Minőség a mennyiség felett

A tanárok olyan kérdésekről számoltak be, amelyek a tanulási veszteségek pótlása érdekében a kormány egy „Cram mindent vissza” megközelítést alkalmaz. Ez azonban csak ahhoz vezet, hogy a témák fölé kerüljenek, és hagyják, hogy a hallgatók, akik már nem szinkronizálódnak a tanulási rutinnal, teljesen összezavarodtak és túlterheltek.

Tehát ahelyett, hogy felgyorsulna, valóban itt az ideje, hogy lelassuljon. Összpontosítson arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hallgatók karcolódjanak az eddig lefedettséggel, és dolgozzon ezen ismeretek konszolidálásán, mielőtt megpróbálnánk átmenni a tantervben. Tegye meg egyszerre egy lépést, és utasítsa el apró lépéseket. Ahogy a mondás megy, a lassú és stabil megnyeri a versenyt. Ennek segítenie kell a távoli tanulástól jól megbirkózó gyermekek és a hátrányos helyzetű hallgatók közötti különbség áthidalását is, akik esetleg sokkal elmaradtak ebben az időben, lehetővé téve számukra, hogy utolérjék.

Vedd be a szülőket

A kutatások azt mutatják, hogy a szülők, akik aktívan részt vesznek gyermekeik tanulásában, hosszú távon javíthatják tudományos eredményeiket. Az iskolák bezárásával a tanárok csak bizonyos mértékig támogathatják a hallgatóikat.

A négy hatékony módszer, amellyel a szülők vagy a gyámok javíthatják gyermekeik tudományos eredményeit:

Magas tudományos elvárások

Világos házi feladatokkal kell rendelkezni

Rendszeresen kommunikálva gyermekével

A jó olvasási szokások ösztönzése

A kutatások azt mutatták, hogy a hallgatók olvasásának megértése a globális pandémia miatt jelentős ütést kapott. Az általános iskolás gyermekek számára széles körben dokumentálták az olvasás negatív hatását a jövőbeli tudományos teljesítményre.

A szülőknek nélkülözhetetlen szerepet játszanak gyermekeik olvasási képességeinek fejlesztésében egy olyan környezet előmozdításával, ahol az olvasást ösztönzik és még jutalmazzák. Ez segíthet ellensúlyozni a Covid-19 válság negatív hatását az olvasási készségekre. Valójában egy tanulmány kimutatta, hogy a szülők 4 és 5 éves korukban, a heti 6-7 napig ugyanazt a hatást gyakorolták kognitív fejlődésükre, mint egy évvel idősebbek.

Jól felkészül

Mivel a hallgatók most jeleket mutatnak a teszteléssel kapcsolatos küzdelemre, itt az ideje, hogy gondolkodjunk azon, hogyan tudunk segíteni nekik ezt meghódítani. A teszt szorongásának csökkentésének alapvető módja az, ha segíti a CF Monterrey Mez hallgatókat a tesztekhez való felkészülésben. Egy adott tanulmányban a kutatók azt találták, hogy amikor a hallgatók alulteljesítettek (mivel azt hitték, hogy társaik sokkal több felülvizsgálatot végeztek), magasabb szintű teszt szorongást és alacsonyabb szintű teljesítményt tapasztaltak.

Ezek a hatások súlyosbodnak a bizonytalan helyzetekben. Más szavakkal: a Covid-19 válságon történő tesztek elvégzése valószínűleg a Sport Club Internacional Mez normálnál magasabb teszt szorongást okoz a hallgatók számára.

A tanárok szerepet játszhatnak abban, hogy segítsék a hallgatókat minden tesztre való felkészülésben azáltal, hogy sokkal informálisabb tesztelési lehetőségeket, például a heti vetélkedőket és a havi áttekintéseket beépítik. A tanulás informális, nem végzett körülmények között történő alkalmazása az egyik legjobb módja a hallgatóknak a tanulás megszilárdításához, a tesztelési feltételekkel való megismeréshez, és sokkal felkészültebbnek érzi magát, amikor egy teszt jön.

Ideje az áthelyezésnek?

A túlzott tesztelés fiatal kortól a legjobb időkben túlnyomórészt lehet a hallgatók számára, de különösen a jelenlegi helyzet miatt. Egyes tanárok azt sugallják, hogy ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy áthelyezzük az összes strukturált tesztelést és nyomást, amelyet a hallgatóknak alávetünk.

Tekintettel arra, hogy számos vizsgát már lemondtak, és hogy a fiatal hallgatók jeleket mutatnak arról, hogy elfelejtették, hogyan kell még tesztet tenni, valószínűleg ez egy jó ötlet. Ezzel áthelyezhetjük a sokkal informálisabb, barátságosabb és kevésbé nyomott tesztek elfogadása felé, ami annál jobb, ha segíti a hallgatókat emlékezni arra, amit megtanultak.

VÉGSŐ GONDOLATOK

Noha ezek a megállapítások aggasztóak, és csak azt tudjuk spekulálni, hogy miként érezzük magukat majdnem egy éven át, van remény. Annak ismerete, hogy mi vagyunk, segíthet nekünk egy terv kidolgozásában, és elegendő technikát hozhat létre.

Sokkal további javaslatokért, amelyek segítenek a hallgatóknak a távoktatás nehézségeinek meghódításában, nézd meg blogjainkat a barátságok fenntartásának jelentőségéről, miközben zárolják le a lezárást, és miért lehet az alkalmazkodóképesség a 2021 -es túléléshez szükséges készség.

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.