Category

Az a trükk, hogy a játékot rúgta a golf

a stressz és a szorongás leküzdése a golfpályán

Kihívás lehet a 18. lyukba süllyedő putt süllyedése, éppen akkor, ha a leginkább igényel.

Mint minden golfozó tudja, a stressz és a szorongás az ellenfeled a golfpályán …
A szorongás arra készteti a testét, hogy feszült vagy remegő legyen. A stressz és a szorongás kényszeríti a lövöldözést, eldobja a technikáját, és a legrosszabb esetben a YIP -t okozhatja, amikor putt.

A szorongás nem azok a kisebb idegek vagy pillangók, amelyek a gyomrában, azonban az a túlnyomó érzés, ahol nem tudsz összpontosítani. Amikor szorongó vagy, a gondolataid leginkább az összes „mi lenne” -re vonatkoznak.

Lehetetlen a kritikus felvételek jól megütni, ha a stressz és a szorongás Havockot váltja ki.

Tud -e társulni a nikki tapasztalatokhoz…

Nikki szilárd körben volt, ám Nikki riválisának is volt.

Nikki riválisa egy ütéssel vonta őt a kerek közepétől a 18. lyukig.

Nikki riválisa 1-et lőtt a végső lyukon.

Nikki szorongott, amikor a PAR-4-en lépett a pólóhoz, ám mégis nagyszerűen tette a gömböt a technikájához.

Két lövéssel később Nikki-vel 10 láb hosszú puttal foglalkoztak.

Nikki elkezdett érezni, hogy a teste feszült, valamint a szívversenyen is.

Nikki elkezdett fontolóra venni a putt hiányát.

Nikki aggódik, hogy nem tudná lezárni a versenyt, és elárasztotta a pillanat óriási képességét.

Nikki a normálnál hosszabb ideig tartott, amikor a labdán állt.

Ahogy Nikki visszahúzta a puttert, érezheti, hogy a teste meghúzódik.

Nikki jobbra tolta a puttot.

Négy sokkal több Valencia Mez puttot vett igénybe, mielőtt felfedezte a kupa alját.

Nikki hagyta, hogy a siker minden kezével csúszjon, mivel lehetővé tette a stressz és szorongását, hogy beavatkozzon a játékába.

A végső győztes putt elsüllyedése érdekében egy fantasztikus póló lövést, vagy egy jól elhelyezett technikával állítsa be magát, hogy félig relaxisoljon.

A relaxáció döntő jelentőségű a teljesítmény szempontjából.
Anirban Lahiri Leicester City Mez golfozó megérti …

Lahiri sikerrel járt mind az indiai szakértői golf kiránduláson (11 győzelem), mind a keleti kiránduláson (7 győzelem). Lahiri azt akarja, hogy sikere megegyezzen azzal, hogy jól játsszon a PGA Tour -on.

Miután szigorúan kihagyta a 2017. évi US Open -re való kvalifikációt, Lahiri rájött, hogy ha sikeres lesz a PGA turnén, akkor felfedeznie kell, hogy visszarúgjon, amikor a nyomás folyamatban van.

Ahelyett, hogy megbotlik vagy nehezen tudna önmagában, Lahiri úgy döntött, hogy pontosan felfedezi, hogyan Tottenham Hotspur Mez kell meditálni, hogy békés gondolatát nyugodjon, és visszarúgjon, így szükség esetén a versenyekre összpontosíthat.

A mediáció egy olyan relaxáció, amely légzési módszereket használ a test és az elme megnyugtatására.

Lahiri úgy véli, hogy az újjászületett képessége a testének visszaszorítására, valamint az elméjének megnyugtatására segíti őt a PGA Tour-on való játék nyomában.

Lahiri: „Olyan sok alkalom van, amikor érezhetem az idegeket a 18. lyukon, valamint a szívem gyorsan dobogva… [Meditáció] lehetővé teszi számomra, hogy csak megalapozzam magam, és magam is középpontjában álljak, majd azt állítsam, mi az én feladat a kéznél? Mit kell tennem? “És akkor ezt megteszed.”

A meditáció csak egy típusú relaxáció. Ha felfedez egy olyan típusú relaxációt, amely az Ön számára működik a golfpályán, akkor a játék drasztikusan javul.

Pihenjen a testén és az elméjén is
Hangolja be a légzését – a tested és az elme egyhangúan dolgozik.

A mély légzés segíti a testét, és elhallgattatja az elmédet.

Összpontosítsa érdeklődését a levegőre, lassan töltse ki a tüdőt, majd kilép a testéből.

Vegyen be számos mély lélegzetet, hogy fokozza a stratégia hatékonyságát.

Ha a légzésre összpontosít, leveszi az elméjét a helyzet nyomásától.

Elsajátítsd a mentális játékot, és javítsák a nyomás alatt a „Golfozó mentális élével”:

Ismerje meg a bizonyított módszereket a bizalommal!

Tapasztalja-e a kiszolgáltatott önértékelésből az elmulasztott slágerek után, szigorú vagy magas elvárásokkal játszik, amelyek aláássák a bizalmat vagy a képtelenség szabadon játszani, és visszaindultak a pályára?

Ha a fókusz hiánya, az alacsony önértékelés vagy más mentális játék kihívásai miatt tapasztalja meg a kurzuson, akkor nem érheti el a valódi golfpotenciálját …

A sikeres golfozók pontosan felfedezték, hogyan lehet a legnagyobb bizalommal a versenyben, tehát létrehoztuk a golfozó mentális él munkafüzetét, valamint a CD -programot, hogy segítsük ezt!

A golfozó mentális élprogramja magában foglalja a 8 legnépszerűbb mentális edzést, amelyet személyes gyakornokaimmal készítek, hogy segítsék őket mentális játékuk javításában, valamint javítsák a pálya konzisztenciáját.

A golfozó mentális élprogramja 8 bizalmatlan CD-t, MP3 audio felvételt, valamint egy 8-üléses golfozó mentális Edge munkafüzetét tartalmazza.

A golfozó mentális éle: 8 hetes terv a legnagyobb bizalom érdekében

Mit mondanak a mentális játék -ügyfelek?
„A mentális oldal bármi is van a golfban – az a képesség, hogy láthassa a lövést vagy a vonalat, és attól függ, hogy megüti ezt a lövést vagy a puttot. Dr. Cohn segített nekemnull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.