Category

Hogyan lehet használni a mentális képeket a sport nagyobb sikeréhez

A sportolás előnyei a sportban

A megjelenítés vagy a mentális képek trükk vagy valódi mentális játék eszköz az atlétikai teljesítmény javításához?

A valóság az, hogy számos sportoló naponta használja a megjelenítést edzési rendjeik részeként – és fantasztikus sikerrel.

Ezek a sportolók számos előnyről beszélnek, amelyeket a megjelenítés útján kaptak, ideértve:

Nagyobb bizalom

Jobb hangsúly

Nyomás alatt áll

Nagyobb következetesség

A teljesítmény javulása

Ha így sok sikeres sportoló látja el, akkor mi az, hogy pontosan visszatartja Önt a jó hírű teljesítményjavító stratégia elfogadásáról?

A Wizards vezető edzője, Scott Brooks nagy hisz a megjelenítés erejében.

Brooks 5-11-kor alulméretezett őr volt, Brooks nemrontott, és 1988-ban kezdte profi szezonját a kontinentális kosárlabda szövetség Albany Patroons-jával, ahol a CBA All-Rookie csapatának nevezték el.

A következő évben Brooksot a Philadelphia Sixers írta alá, és 10 évet játszott az NBA-ban, és jelenleg a TELJESÍTMÉNYEK SZAKASZ 10-es számú, a TELJES SZERKEZET SZOLGÁLTATÁSÁNAK, 85 % -ot (564-es 664) a profikban.

Brooks Credit az egyik középiskolai edzőjének beszámol a lövöldözős sikeréért, és különösen az egyik fúró edzője megkövetelte neki, hogy naponta gyakoroljon…

A fúrónak el kellett képzelnie a szabad dobásait!

Brooks: „A megjelenítés olyan hatalmas. A középiskolai edzőm ezt régen megtanította nekem. Elképzeltem, hogy minden este teljesen szabad dobásokat készít. ”

Fiatal középiskolás játékosként Brooksnak nehéz volt megvásárolni a megjelenítést. Eintracht Frankfurt Mez Tehát Brooks szkepticizmusának ellensúlyozása érdekében középiskolai River Plate Mez edzője elmondta neki egy történetet, amelyet átadott a játékosoknak.

A mese egy vietnami háborús foglyokról szól, aki évekig magányos szülésben töltött…

Az idő múlásával elképzelte, hogy minden nap és minden nap a golf után játszik, annak ellenére, hogy életében soha nem játszott golfozást.

Megmentés után az egykori fogoly úgy döntött, hogy álmát valósággá teszi, és az első golf fordulóját játssza.

Ez az újszülött golfozó ugyanúgy hajtott végre, ahogy évek óta mentálisan próbált, és 2 -et lőtt.

Amikor Brooks átvette a washingtoni varázslók vezető edzőjét, a csapat napi rutinjában a megjelenítést alkalmazta, csakúgy, mint a pályán végzett képességeinek fejlesztésére.

Brooks tudja, mennyire létfontosságú a mentális képek az atlétikai sikerhez.

A megjelenítés a sikerért elgondolkodik és testét azáltal, hogy a sikeres eredményeket lenyomja az elmédbe.
Minél sokkal inkább gondolkodhat a sikeres ismétlésekről, mind mentálisan, mind fizikailag, annál nagyobb a lehetősége, hogy megismétli ezeket az előadásokat a játékokban.

Ian Mahinmi, a Wizards teljesen szabad ügynöki központja így mondja: „Ez [pozitív képalkotás] olyan, mint az izommemória építése, de az agyad számára.”

Ez tényleg motoros memória. De az edzők az izommemóriaként hivatkoznak.

Képzelje el, mennyire jobbat tudsz elvégezni a megjelenítés révén nagyobb bizalommal …

Most a megjelenítés vagy a mentális próba sokkal inkább vonzza, de egy sor lépéssel kihasználhatja a megjelenítés előnyeit.

Megjelenítési tippek
1. Lazítson és kényelmesebbé váljon. Ez segít elhallgattatni az elmédet.
2. Lásd és érezze magát, hogy elvégzi a versenyt.
3. Használja a vásárlás összes érzékét, hogy mélyebb képalkotó élményt nyújtson.
4. A kezdetben csak a pozitív eredményeket próbálja meg.
5. Merüljön el az érzelmekbe, amelyeket megtapasztalhat, ha sikeresen teljesít.

Bónusz tipp: Ügyeljen arra, hogy mentális próba használatakor érintse meg domináns tanulási és teljesítési stílusát. Elsősorban vizuális tanuló vagy érzés-orientált tanult?

Javíthatja a megjelenítés mentális készségét a gyakorlatban.
Tehát menj tovább … Gondolj arra, mennyire sikeresek lehetsz!

És szerezzen egy másolatot az Unwinded Athlete Audio programról, hogy segítsen a Pregame mentális előkészítésében.

Tanulja meg a mentális játéktechnikákat az előjáték mentális előkészítés javítása érdekében

Olyan szűk vagy Paris Saint-Germain Mez feszült lesz a verseny előtt, hogy nem tudsz egyenesen gondolkodni, vagy van a mozgás szabadsága?

Túl szoros lesz ahhoz, hogy a lehető legjobbat teljesítse, mert aggódik, hogy zavarba ejti magát vagy hibákat követ a játékban?

Van -e fizikai melegítési rutinja, amelyet követ, de ne figyeljen a verseny előtti mentális felkészülésre?

Nézze meg a nem kiszállított sportolót!

Megtanulja a nagy teljesítményű verseny előtti mentális játéktechnikákat, amelyeket a profi sportolók nyugodtan, koncentráltak és teljesítenek.

Az elmulasztott sportoló: 14 napos terv az optimális mentális felkészüléshez

Mit mondanak a mentális játék ügyfelei?
„Gyermekem befejezte a teljes magabiztos sportoló programot. A CD -programok óriási mértékben segítettek. Használta, hogy a pozitív gondolatok folyjon. A negatív gondolatainak helyett a küzdelemre összpontosított. A legjobban harcolt. Hálásak vagyunk Istennek, hogy vezette minket a webhelyére. A magabiztos sportoló tökéletes volt. ”
~ Wanda, sportszülő

„Nemrég fejeztem be a„ magabiztos sportolót és a fókuszotnull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.