Uncategorized

Tanári támogatás és a hallgatói jólét

A hallgatói idő nagy részét az iskolában töltik, ami fontos a hallgató fejlődéséhez-és tanáraik alapvető szerepet játszanak ebben. Bizonyos szempontok különösen elengedhetetlenek a hallgatók jólétének mérlegelésekor, a negatív érzelmek kezelésével és az ellenálló képesség fokozásával. Valójában a kutatások azt mutatják, hogy a tanárok támogatása, a negatív érzelmek és az ellenálló képesség mind jelentősen kapcsolódnak a mentális jóléthez.

Tehát hogyan támogathatják a tanárok a hallgatókat oly módon, hogy javítsák a jólétüket?

Könyv ellenálló képesség és önszabályozás tanár műhely

Negatív érzelmek

Amikor a hallgatók megtanulják megfelelően kifejezni érzelmeiket, elkezdenek lépést tenni társadalmi és érzelmi fejlődésükben. A kutatások azt mutatták, hogy az érzelmeiket elnyomó hallgatók negatív változásokat szenvedtek a jólétükben, majd ezt követően társadalmi Watford FC Mez és tudományos teljesítményük csökkenése. A hat alapvető érzelem közül 4 negatívnak tekinthető: harag, undorítás, félelem és szomorúság. Tudjuk, hogy ezek jelentős szerepet játszhatnak az életünkben, ezért elengedhetetlen megérteni, hogyan kell kezelni őket, hogy a hallgatók jóléte pozitív maradjon.

Az érzelmek kezelésének egyik első lépése a címkézés. A tanárok számos különféle technikát hajthatnak végre az osztálytermében, hogy ösztönözzék a hallgatókat, hogy sokkal kényelmesebbé váljanak az érzelmeik felismerésében és címkézésében. Félelmetes tevékenység az induláshoz, amely az empátiát tanítja: amikor konfliktus merül fel, kérdezze meg a hallgatókat, hogy érezzék magukat, ha a többi személy pozíciójában lennének. Mások érzelmeinek, valamint a saját érzelmeinek azonosítása és megértése segíthet a hallgatóknak sokkal sikeresebben az érzéseik címkézésében. Ez javítja az érzelmek megértésének általában megértését, és elősegíti empátia fejlesztését, ösztönözve a pozitív és nyitott légkört és az osztálytermében.

ellenálló képesség

Az ellenálló képesség leírására a legegyszerűbb módja az, ha nem adja fel könnyen, képes visszatérni a lábadra, és motivált maradni minden visszaesés ellenére. Alapvető fontosságú, hogy segítse a hallgatókat ellenállóvá válni, mivel ez azt eredményezheti, hogy jobban működnek nyomás alatt, és a kudarcot inkább tanulási lehetőségnek, mint fenyegetésnek tekinthetik.

Az ellenálló képesség közvetlenül kapcsolódik a jóléthez, mivel az önbizalommal és optimizmussal kínálja Önt, amire szüksége van. Miközben a hallgatók serdülőkoruk során elkerülhetetlen változásokon mennek keresztül, az ellenálló képesség kialakulására van szükségük. Ez segít nekik navigálni a kihívásokkal, amelyeket fel akarnak venni, és motiválva tartják őket a folytatáshoz, a nehézségek ellenére.

Az ellenálló képesség javítása érdekében ösztönözheti a hallgatókat a következők egy részének elvégzésére:

Jobban kudarcot vall – ha visszaeséssel szembesül, szánjon egy kis időt arra, hogy gondolkodjon azon, amit megtanult. Használja ezt az önreflexiót a jövőbeni javításhoz.

Légy rugalmas – a kihívásokkal teli helyzetekben a gyors alkalmazkodás nagyon fontos. A meglepetésre való reagálás lehetővé teszi, hogy erős alapokat tartson a céljain.

A legjobb emberek – azok az emberek, akikkel körülveszed magad, jelentős hatással vannak a fejlődésre. Ha jól érzik magukat, és arra készteti Önt, hogy folytassa, tartsa körül őket!

A diákok támogatása

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a tanárok támogatása javítja a mentális jólétet a negatív érzelmek csökkentésével és az ellenálló képesség fokozásával. A negatív érzelmek csökkentésére és az ellenálló képesség növelésére irányuló technikák bevezetésével a hallgatók valószínűleg javítják jólétüket. Az érzelmeik kezelésére használható technikák egyszerű bevezetése támogatottnak érzi magát: mivel a személyes fejlődésük kérdését mutatja. Noha továbbra is erőteljesen kell összpontosítanunk a hallgató tudományos sikerére, valószínű, hogy jobban fognak végrehajtani, ha jobban érzik magukat.

A hallgatók támogatásának fantasztikus módja arra ösztönzi őket, hogy fejlesszék a növekedési gondolkodásmódot. Ez segít nekik megtalálni a célérzetet és javítani a hovatartozásukat. Rövid és hosszú távú céljaikkal is rendelkeznek, amelyekre képesek, és minden eredmény hatalmas sikernek fognak érezni magát. Ez továbbra is motiválja őket, és arra készteti őket, hogy rugalmasak legyenek még AC Milan Mez a legnagyobb kihívásokkal is, olyan kutatásokkal, amelyek azt sugallják, hogy a növekedési gondolkodásmód beavatkozása különösen hasznos a küzdő hallgatók számára.

Végső gondolatok

Támogassa a hallgatókat azáltal, hogy olyan készségeket tanít nekik, amelyek még inkább társadalmi és érzelmi fejlődésüket fogják elérni. Rugalmasvá válás és az érzelmeik megfelelő kezelésének megtanulása, de különösen a negatívok pozitívan járul hozzá a jólétükhöz. Fontos az, hogy a hallgatók jól támogatottnak érezzék magukat, és a velük való együttmûködés elősegíti Sporting CP Mez a jólét és az akadémiai siker fejlesztését.

Leave a Reply

Your email address will not be published.