Uncategorized

Beltéri Labdarúgó Liga csapata San Jose -ba

költözött. A Beltéri Labdarúgó Ligában 2022 -ben kezdődő növekedési csapat úgy döntött, hogy Oaklandről San Jose -ba költözik, és márkaneve a Bay Area Panthers -rel, az SAP számára szervezett házjátékokkal. Központ.

A Panthers társtulajdonosa, Roy Choi, a Beltéri Labdarúgó Liga biztos, Todd Tryon, a San Jose polgármester, Sam Liccardo, a Sharks Sports & Home Entertainment elnöke, Jonathan Becher, valamint a San Jose Sports Authority ügyvezető igazgatója, John Poch. A Bay Area Panthers 2022 márciusában kezdődik.

További labdarúgó -hírek

A Sportstravel -ben sokkal több labdarúgó -védelem érdekében kattintson ide.

„A Sharks szervezet örömmel fogadja a Bay Area Panthers -t San Jose -ban, csatlakozva a bajnoki kaliberű csapatok listájához, amelyek SAP Centernek hívták a San Jose Home -t, ideértve az NHL San Jose Sharks -t, valamint az AHL San Jose Barracuda -t. – mondta Becher. „Az SAP Center egy világszínvonalú sport- és otthoni szórakoztató helyszín, amelyet nemrégiben elismertek a GBAC Star létesítmény akkreditációjával, egy teljesítményalapú aranystandard-jelöléssel, amelyet olyan létesítményeknek ítéltek oda, amelyek elismerték a kitörések és a járványokból származó legfinomabb módszereket. – Felkészültek arra, hogy online rendezvényeket tartsunk a rajongókkal, valamint a nézőkkel, akik kockázatmentes és egészséges környezetben jelennek meg. Előre várjuk, hogy megtartjuk a Panthers -t, valamint annak rajongói bázisát az SAP Center -ben a 2022 -es IFL -szezonra, valamint azon túl. ”

A beltéri labdarúgó -bajnokságot 2009 -ben hozták létre, SSC Napoli Mez és Manchester United Mez 2022 -ben kezdődik a 14. egymást követő játékszezonban. Az IFL -nek 11 csapata van ebben a szezonban, három Arizonában, valamint az Egyesült Államok egész területén elterjedt. A Bay Area csapata egyike annak az ötnek, akiknek a jövőre csatlakoznak a bajnoksághoz, valamint a San Diego, a Columbus, a Quad City, valamint a Cedar Rapids csapatokkal együtt.

“San Jose fantasztikus története van a beltéri labdarúgás sportában, amelyet a San Jose Sabercats elismert 1995-2015-ben, amelyet egy szenvedélyes rajongói bázis támogat az SAP Központban”-mondta Poch. “Ahogy várjuk, szeretnék egy pillanatra visszatekintni, hogy elismerjem John Fry, valamint OGC Nice Mez a Sabercats szervezetének munkáját az általuk készített bajnoki hagyományért, amely bázist kínál a Bay Area Panthers fejlődéséhez.”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.