Uncategorized

A Grafton tavak a központon kívüli kutya szánkózási kalandokat biztosítanak a Husky Works Mushing Company -val

Grafton – két déli Vermont vállalkozáson kívüli vállalkozások, a Grafton -tavak a központon kívüli és a Husky Works Mushing Company -nál annyit tettek össze, mint a kutya szánkó élményeit az egész területén. Téli szezon a Grafton tavaknál.

A Grafton Ponds egy egész évben található szórakoztató központ, amelyet a Grafton faluban találnak, télen skandináv síelést, hócsöveket Juventus Mez és hótalpasságot biztosítva. A közeli West Wardsboróban található HWMC 2005 miatt a kutya lelkes kalandjait biztosítja a szibériai huskies csapatával.

A Grafton -tavaknál a kutya szán kirándulásokra kerül sor, szerdán, pénteken és szombaton 4, 17 és 18 órakor. Club Tijuana Mez A motorosok örömmel szolgálnak egy kényelmes, kézzel készített, kétszemélyes szánkóban, egy musherként, és lehetőséget kínálnak arra, hogy az igazi működő szánkó kutyákat akcióban láthassák, és azt csinálják, amit szeretnek: Futás. Ezeket a késői délutáni /kora esti kirándulásokat nagy teljesítményű fényszórókkal vagy holdfényben vezetik, és a Grafton tavak nagy úthálózatán haladnak. A szánkókat két felnőtt, vagy két (öt éves és idősebb) gyerek számára fejlesztették ki. Az integrált súly Watford FC Mez nem haladhatja meg a 330 fontot.

A HWMC kennelje minden fajtatiszta szibériai kutyából áll, mindegyik rendkívül megkülönböztetett személyiséggel rendelkezik. A vendégeknek lehetősége nyílik a kutyákkal való találkozásra az út mellett. A Grafton tavak teljes élménye nagyjából egy órát tart, és utazásonként 175 dollárba kerül. A foglalás szükséges, és a Grafton-tavak telefonszámon a 802-843-2400 telefonszámon. Az összes túra időjárási körülmények lehetővé teszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.