Category

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott nyomást gyakorol az elsődleges átmenetet. a középiskolába. Az új környezetbe érkezés új követelményekkel általában a pozitív hozzáállás Kameruni labdarúgó-válogatott Mez és az akadémiai eredmények csökkenése kíséri. A kutatások azt sugallják, hogy a hovatartozás hiánya negatívan befolyásolhatja a hallgatók tudományos és szakmai útját.

Noha az átmenet hátránya elkerülhetetlen, a bizonyítékok azt sugallják, hogy bizonyos technikák meglehetősen hatékonyak a hallgatók megbirkózásában. Szóval, miért küzdenek ezzel az átmenetel, és mit tehetünk a segítá?

Könyv átmenete az általános iskolai iskolai műhelyről

Miért küzdenek a hallgatók ezzel az átmenetel?

Az általános iskolából a középiskolába való áttérés különösen ijesztőnek érzi magát. A 11-13 éves hallgatók már a korai serdülőkorral együtt járó drámai változásokat tapasztalják meg, a fiziológiai változásoktól kezdve a társadalmi változásokig. Amikor hozzáad egy új iskolát, a fokozott elvárások kezelését vagy a kényelmi zónájuk hátrahagyását, az átmenet fokozhatja a meglévő feszültséget, és számos kérdést eredményezhet.

Gyakori, hogy a fiatal hallgatók úgy érzik, mintha nem tartoznának, vagy nem illeszkednek a társaikhoz. Ez különösen igaz, ha megszoknia kell egy új iskolát, ahol nem ismeri sok embert. Ez miatt negatív hozzáállás alakulhat ki az iskolába járáshoz és az osztályban való részvételhez. A hallgatók LOSC Lille Mez különösen küzdenek a középiskola indításakor, mivel a nyíltan elérhető társadalmi és érzelmi támogatás hiánya, amelyet általában érzékelnek.

Egy másik magyarázat az, hogy a bizonytalanság a feszültségszintre gyakorol. Mivel nem ismeri a környezetét és a társait, azon tűnődve, vajon megfelel Tigres UANL Mez -e a kihívásnak, és valódi 2020 -as módon, hogy a tanév hogyan fog kinézni … Mindezek az elemek ideális viharot hoznak létre a fokozott feszültségszintekhez.

Hogyan segíthetnek a tanárok?

A kutatások azt sugallják, hogy egy könnyű beavatkozás, amely ösztönzi a hallgatókat a reflexiós gyakorlatok bevonására, segíthet a hallgatóknak sokkal könnyebben az általános iskolából a középiskolába. Ebben a tanulmányban a hallgatókat arra kérték, hogy fejezzék ki kérdéseiket a megkövetelt hagyományos munkával, valamint az osztálytársaikkal és a tanárokkal való interperszonális kapcsolatokkal kapcsolatos aggodalmaikkal kapcsolatban.

Ha ideje tükrözni, lehetővé tette a hallgatók számára, hogy megfogalmazzák ezeket a nehézségeket meghódíthatják, és megértsék, hogy ezek az aggodalmak idővel eltűnnek. Ezenkívül, ha ezeket a gyakorlatokat osztálytársaikkal végzik, azt sugallta, hogy a hallgatók felismerték, hogy nem voltak egyedül az aggodalmukban, és hogy az iskolában rendelkezésre állnak a szükséges támogatás, szükségük van rá.

A tanárok és a diákok közötti jó kapcsolat számos okból nagyon elengedhetetlen, de különösen a kihívást jelentő átmenet során. Annak érdekében, hogy megtudja, miért számít a hallgatói-tanár kapcsolatok, és mely technikákat kell használni azok fejlesztésére, nézd meg ezt a blogot a témában.

Hogyan segíti a beavatkozás a hallgatókat?

Összességében a kutatás azt találta, hogy ennek az egyszerű beavatkozásnak a bevezetése javulást eredményez a hallgatók tudományos teljesítményében. Ennek oka a magasabb szintű hallgatói jólét és a hallgatók levonásának csökkenése.

A hallgatók jóléte javítható az iskolai környezet iránti sokkal pozitívabb hozzáállás megteremtésével. Az attitűdök javítása különösen elengedhetetlen a stressz kezelésében, mivel ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy sokkal több időt szenteljenek tanulmányaiknak, nem pedig aggodalmaiknak.

A hallgatók csökkentése javítja a hallgatók eredményeit. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a hallgatók sokkal nagyobb valószínűséggel járnak órákon, hanem sokkal nagyobb valószínűséggel koncentrálnak rájuk. A magas szintű koncentráció és az osztályban való részvétel elengedhetetlen a tanuláshoz: ez növeli annak esélyét, hogy a hallgatókat tanítsák át hosszú távú emlékezetükbe-és így a jövőben visszanyerhetők.

Végső gondolatok

Noha az általános és a középiskola közötti átmenet vitathatatlanul kihívásokkal teli idő lesz számos diák számára, sokat tehetünk, hogy segítsünk nekik a navigációban ebben az időszakban. Remélhetőleg egy könnyű beavatkozási és reflexiós gyakorlatok révén megérthetik, hogy nem egyedül vannak ebben, hogy társaikhoz tartoznak, hogy számíthatnak a tanárok támogatására, és hogy ezt meghódítják.

Összességében a hallgatók jólétének javítása mindenki számára hasznos, és sokkal hatékonyabban segít nekik. Tehát, ha meg szeretné tudni az előnyben részesített stresszkezelési stratégiáinkat, nézd meg ezeket a blogokat:

6 módszer a stressz csökkentésének

Növekedési gondolkodásmód és a feszültséghormon

5 módszer az idegek kezelésére

A növekedési gondolkodásmód a válasz a hallgatók mentálhigiénés problémáira?

A kutatás szerint ez elengedhetetlen a boldogsághoz

Related Posts

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Hogyan használják fel a macskák főiskoláit a felfedezés tudományának

szinte egy évvel ezelőtt, a második könyvünket, a The Science of Learning: 77 tanulmányt, amelyet minden oktatónak OGC Nice Mez tudnia kell, megjelent. Számtalan oktató szerte a világon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.