Uncategorized

A Green Mountain Club a túrázókat arra kéri, hogy kerüljék el a Mud Season

Waterbury nyomvonalait-a környezetbarát Mountain Club kiadta éves üzenetét, amely április közepétől a Memorial Day hétvégéig tartja a túraútvonalak elszámoltatható felhasználását; A Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez melegebb hőmérsékletek, valamint a téli szezonban a hócsomagok nedvesek, sáros, valamint Bayer 04 Leverkusen Mez különösen hajlamosak az erózióra. A telített talajon vagy a nyomvonalak oldalán sétáló túrázók visszafordíthatatlan eróziót okoznak, valamint a környezetbarát hegyek növényzetét körülvevő károkat okozják.

A nyomvonalak április 15 -től zárva vannak a Memorial Day hétvégén. A bezárások tartalmazzák a nyomvonalakat, a Coolidge Sonecute Forest, a Camel’s Hump Seclefy Park, a Mansfield Semence Forest, a Long Path megadja az erdőt, az erdőt, valamint az összes többi erdőterületet. A környezetbarát Mountain Nemzeti Erdő Sanfrecce Hiroshima Mez nyomvonalai nem zárják le hivatalosan, azonban az USDA Erdészeti Szolgálata a túrázókat arra kéri, hogy akadályozzák meg a sáros magasabb szintű nyomvonalakat, mint például a hosszú utat a Memorial Day hétvégéig.

„Hosszú téli szezon volt, és mindenki viszket, hogy kiránduljon. Ha egy út ugyanolyan sáros, hogy a mellette lévő talajon járjon, forduljon vissza, és keressen egy alternatív területet a túrázáshoz vagy egy alternatív tevékenységhez, mint például a kenu vagy a kerékpározás ” – mondta Dave Hardy, a GMC Path Program igazgatója.

Az alsó magasságban, a földúton, valamint a rekreációs utakon lévő száraz ösvények kiemelkedő esélyt kínálnak a tavaszi tevékenységekre.

„A magas magasságú talajok hosszabb ideig tartják a havat, valamint a jégt, valamint később kiszáradnak, ezért arra kérjük az embereket, hogy használják az ítéletüket, mert az út fején való túrázáshoz fel lehet készülni, ám még mindig van hózsákja, és még mindig van hózsákja. Ahogy magasabbra mászsz – mondta Hardy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.