Uncategorized

NBA Blockbuster-Demarcus Cousins ​​a New Orleans Pelicans-hez

Az NBA All-Star játék vége után a Twitter lángolt egy hatalmas kereskedelemmel, amely a New Orleans Pelicans és a Sacramento Kings részvételével jár. Az üzlet eddig könnyen volt a legnagyobb a határidő közül, és eléggé doozy -ra lenne szükség, hogy ez a teteje legyen.

Összességében a Kings Demarcus Cousins ​​központot és Omri Casspi-t továbbadta a Pelicans-nak a Guard Buddy Hield, az őr, a Tyreke Evans, a Guard Langston Galloway és a New Orleans 2017. évi első fordulójának és a 76ers 2017. évi második fordulójának.
Érdemes megjegyezni, hogy ez az üzlet nem jel és kereskedelem. Az unokatestvérek a következő szezonban nincs szerződés. New Orleans a szezon után az ingyenes ügynökségben elveszítheti őt. Ugyanakkor, mint sokan, akik ezt a kereskedelmet vizsgálták – azt hiszem, hogy ez egyértelmű, a pelikánok javára.
Az unokatestvéreknek minden bizonnyal jó esélyük van arra, hogy lemondhasson Everton FC Mez New Orleans -ból, de még ha nem is, a pelikánok nem sokat támasztják alá a franchise -t ezzel a kereskedelemmel. A Hieldnek lehetősége van, de ez egy projekt. Evans tisztességes Santos Laguna Mez játékos és még mindig fiatal, 27 éves korában, de messze elmaradt az elvárásoktól. Galloway szerepjátékos és egy padi tehetség.
A válogatások édesítik az üzletet Sacramento számára, de még mindig nem elég ahhoz, hogy ennek a kereskedelemnek értelme van. Csodálatos, hogy más csapatok nem kínáltak jobb csomagokat (megnézem, Celtics). Az unokatestvérek nagy emberként határozott generációs tehetség, és alapvetően őt adták el.
Fogadási esélyek reakciója
A Sportsbooks eléggé elhagyta a Pelicans NBA címe esélyeit. Sok sportkönyvben, tegnap este és még kora reggel még az esélyek 750/1 -nél álltak a sok sportkönyvnél. Ma, nagyrészt úgy módosították őket, hogy New Orleans most körülbelül 80/1 -re nyeri az NBA bajnokságot.
Egyes sportkönyvek, különösen a helyi bukmékokkal rendelkező hitelképességi üzletek, még mindig nem frissítik az esélyüket. Ugorj rájuk most, mielőtt a piac teljes mértékben beállítana.
2022. szeptember legbiztonságosabb fogadási oldalak

Rang
Sportkönyv
Fizetési fokozat
Értékelés
Bónusz
Fogadj most

Kérlek várj …

1

Benyújtás
A+

4.9/5.0

125% -és 2500 USD

Fogadj most felülvizsgálat

2

Bovada
A+

4.7/5.0

50% -ig akár 250 Tigres UANL Mez dollárig

Fogadj most felülvizsgálat

3

Mybookie
A

4.9/5.0

100% -ig akár 1000 dollárig

Fogadj most felülvizsgálat

2

Bélvidék
A

4.8/5.0

100% -ig 30 £ -ig

Fogadj most felülvizsgálat

3

888Sport
A

4.6/5.0

Fogadjon 10 eurót, hogy 30 eurót kapjon

Fogadj most felülvizsgálat

Joseph Falchetti-főszerkesztő / sportíró és elemző
Joe a blog, a sok válogatás szerzője, valamint a Safestbettingsites kivételes sport- és kaszinó tartalmainak többsége. A Forbes.com oldalon szerencsejáték -elemzőként említik, és cikkeit nagyobb kiadványok, például a The New York Times összekapcsolták.
@SBS_Authority
joe@safestbettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Oszd meg a barátaiddal:

Címkék: Anthony Davis
Demarcus unokatestvérek
Királyok
NBA
New Orleans
Pelikánok
Sacramento
Kereskedelmi

Előző poszt
NBA All-Star Weekend Joseph Falchetti | 2017. február 18

Következő bejegyzés
Bízzon a piacon, nem az ösztöneidben, Joseph Falchetti | 2017. február 22

Csatlakozzon az 1000+ sportfogadóhoz, akik megkapják a szakértői hírlevelünket, és soha ne hagyj ki a győztes sportválasztást!
Kérlek létező email címet adj meg
E -mailben hetente küldött e -mailben, leiratkozzon egyetlen kattintással.

Leave a Reply

Your email address will not be published.