Category

10 módszer a jobb felülvizsgálatra

a sarkon belüli vizsgákkal, a hallgatók általában azon gondolkodnak, hogyan lehet hatékonyan felülvizsgálni a vizsgákat. Megvizsgáltuk a kutatást, hogy megtaláljuk, hogy a hallgatók hogyan javíthatják memóriájukat, hangulataikat és koncentrációjukat. Íme 10 alapvető ötlet, amelyek a felülvizsgálat legjobb módja.

Könyvtanulás az agy szem előtt tartásával

Reggelizni

A tizenéves gyerekek több mint 60% -a és a tizenéves Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez lányok 70% -a rendszeresen kihagyja a reggelit. A reggeli, különösen a komplex szénhidrátokkal gazdag gabonafélék étkezése elősegíti a koncentráció és az emlékezet javítását a reggeli folyamán. A reggeli evése elősegíti a reggeli revíziós ülésüket.

Ne hallgass a zenét

Tehát a zene javíthatja a motivációt (ezért az emberek hallgatnak zenét az edzőteremben a futópadon), és ez javíthatja a hangulatot (a nagyon szeretett dal hallgatása általában az embereket mosolyog). De segít -e a zenét hallgatni, miközben felülvizsgálja? A tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek, akik felülvizsgálják a zenét, kevésbé emlékeztetnek, mint azok, akik egy csendes környezetben felülvizsgálják.

A dalszöveg nélküli zene jobb, mint a Music with Lyrics (függetlenül attól, hogy tetszik -e a dalszövegek vagy sem). Kimutatták, hogy a zene e negatív hatása a memóriára sokkal nagyobb hatással van az introvertákra, mint az extrovertákra.

Végezzen korábbi dokumentumokat és térítsen ki tanulmányokat

A Sutton Trust által készített „Mi teszi a fantasztikus tanítási jelentést” rávilágít arra, hogy a korábbi dokumentumok elvégzése és a felülvizsgálat terjesztése hatékony módszerek a tanulás elősegítésére. Kiemelik azt is, hogy egyes népszerű stratégiák, például a legfontosabb részek kiemelése, hogy megjegyezzék őket, és hogy a felülvizsgálatot egy hosszú munkamenetre kössék, nem különösebben hasznosak. A módszerek sokkal alaposabb áttekintése érdekében, amelyek elősegítik a memóriát a felülvizsgálati idő alatt, úgy gondoljuk, hogy ez a @huntingEnglish és a @turnfordblog által készített blog kiváló.

Tegye el a telefonokat

Ha a telefon ki van téve és látva, még ha nem is használja, 20% -kal rosszabbá teheti, mintha elhelyezte volna a telefonját. Ez egy olyan tanulmány megállapítása, amely azt találta, hogy „a mobiltelefon puszta jelenléte eléggé zavaró lehet ahhoz, hogy csökkenti a figyelemfelkeltő figyelmet és hiányosságokat a feladat-teljesítményben, különösen a nagyobb figyelmi és kognitív követelményekkel rendelkező feladatok esetén”. A következtetés nem lehetne világosabb; A látásból valóban nem gondolkozik. Még mindig meggyőzőnek kell lennie? Vessen egy pillantást a blogunkra 6 okból, hogy el tegye a telefonját.

Igyon rendszeresen vizet

Kimutatták, hogy az ivóvíz elősegíti mind a memóriát, mind a koncentrációt. Ha a hallgatók várnak, amíg szomjasnak érzik magukat, a koncentrációs szintjük már csökkent. A felülvizsgálat során a bizonyítékok is megjelennek, hogy a vizsgákon lévő ivóvíz elősegítheti a hallgatókat a jobb jelek elérésében is.

Friss levegőt kap

Ha egy kis szünetet tart egy mezőn vagy egy parkban, sokkal jobban javítja a koncentrációját, mint ha egy forgalmas városi környezetben sétál. A Michigan -i Egyetem hallgatói 20% -kal javultak az unalmas feladat során, ha szünetet tartanak a természetes környezetben. Ennek oka az, hogy a természetes környezetek feltöltik az agyát, míg a városiak megkövetelik az agyát, hogy éber maradjon, emellett elvezetve a mentális erőforrásokat.

Szerezz egy kis gyakorlatot

A Bristol Egyetem kutatói azt találták, hogy az emberek lényegesen jobban teljesítenek, ha ebédidőben 45 percig dolgoznak. A hangulatuk és a stresszes helyzetek kezelésének képességének javítása mellett az észlelt koncentrációs szintek pontszáma 21% -kal magasabb volt az általuk gyakorolt ​​napokban.

Naplót vezetni

A nyilvánvaló kijelentés érdekében a felülvizsgálati idő nagyon stresszes lehet, mivel a közelgő vizsgák nyomása növekszik. A napló megtartása hatékony módszer a negatív gondolatok rögzítésére. Ezeknek a negatív gondolatoknak a felismerése az első lépés a kezelés és a Feyenoord Mez meta-megismerés javítása érdekében, ami a Sutton a kiemeléstől függ, mint különösen hatékony módszer a tanulók prémium hallgatók számára. Sokkal részletesebb részletekben blogoltunk erről a témáról.

Rendszeres ágyidő

Rendszeresen lefeküdni az alvás Alapítvány első számú ötlete. A kutatások azt mutatják, hogy a rendszeres lefekvés ideje elősegíti a kisgyermekek kognitív fejlődését és teljesítményét. A tinédzserekkel kapcsolatos kutatások és az alvási szokások azt is megállapították, hogy azok, akik nem kapnak eleget, sokkal valószínűbb, hogy megbetegednek.

Aludj éjszakánként 8-10 órát

A legtöbb ember nem alszik eleget, a többség kevesebb, mint 6¾ órát vesz igénybe éjszaka. A tinédzsereknek sokkal többre van szükségük, mint a felnőttek, a GCSE és a hatodik formájú hallgatóknak akár 9,5 órát kell igényelniük. A nem elég alvás nem kapcsolódik a AZ Alkmaar Mez munkamemória, a figyelem és a döntéshozatal csökkentéséhez, a hallgatókkal, akik gyakran jó éjszakai alvást kapnak, magasabb fokozatot elérnek, mint az alvó társaik.

Sokkal több felülvizsgálati segítségért nézzük meg az oldalunkat a felülvizsgálat legjobb módjaira – ahol linkeket talál a fantasztikus blogokra is, amelyek segítenek a mindent megtenni a vizsgák során.

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.