Uncategorized

Jelena Ostapenko: Bízik a stroke -ban

Pontosan hogyan függhet a teniszjátéktól

A készségeibe vetett bizalom szükség van a teniszjátékra …

Bizalom a kondicionálásban … attól függ, hogy képes a nehéz körülmények nehézségére … attól függ, hogy képes -e az erős verseny elleni küzdelemben… attól függ, hogy képes -e felvételeket készíteni a gondolkodásmóddal.

A stroke bízása lehetővé teszi, hogy agresszív maradjon, és válasszon felvételeket. Attól függ, hogy lehetővé teszi a harcot, függetlenül a pontszámtól. Attól függ, hogy tartja -e a jelenlegi pontra összpontosítva, mivel attól függ, hogy a pont megnyeréséhez szükséges bizalmat biztosít.

Ha hiányzik a játékban, akkor a kemény mérkőzés forgatókönyvei meghúzódhatnak, valamint rövid löket a hinta a mérkőzés közepén. Bizalom nélkül nem játszhatsz a csúcsod közelében.

Vegye ki ezt a bit tesztet, hogy felmérje a teniszjátékban függő szintjét:

Amikor a meccs hosszú ideig fut, attól függ, hogy van -e, hogy mit kell tennie az erős felszíni?

Ha egy készlet le van állítva, pozitív -e a visszatérési képességében?

Ha néhány kényszerítetlen hibát követett el, továbbra is agresszív játékot játszik, és szabadon lendül -e a célpontjához?

Ha rendkívül vitatott mérkőzést játszik, attól függ, hogy képes -e kritikus felvételeket készíteni?

A bizalom a 20 éves Jelena Ostapenko sikere szempontjából döntő jelentőségű volt, aki a Simona Halep 4-6, 6-4, 6-3-at verte a French Open-en a legelső Grand Walesi labdarúgó-válogatott Mez Slam címére.

Annak ellenére, hogy ötvennégy hibát ért el (több mint négyszer olyan sok, mint a Halep), az Ostapenko agresszív maradt, a gömbért versenyezve, és nyerteseket tett.

Wow, 54 Kényszerített hibák! Ez valóban megy érte!

Az Osatapenko még azután is, hogy elveszítette a legelső készletet, valamint a második szettben háromszeres volt, és továbbra is a teljes bizalommal folytatta a lövéseit.

Ostapenko: „6-4, 3-0-ot veszítettem, és azt is gondolom, hogy éppen én voltam, csak örömet fogok élvezni a meccsben, és megpróbálok harcolni az utolsó pontig . ””

Ahelyett, hogy végül pszichológiai szempontból használnánk, ha átgondolták, és megkísérelnének a kényszerítetlen hibákkal, az Ostapenko minden lövésnél jelen maradt, csak ütötte a gömböt, és keresett esélyeket a nyertesek elérésére.

A bizalom lehetővé teszi, hogy pszichológiai szempontból maradjon a játékban, és látja az esélyeket, amikor kibontakoznak.
Honnan függött ez a szint attól, hogy származik? Nos, nem csak pontosan az, hogy az Ostapenko játszik, pontosan ez az, ahogy gyakorolja.

Ostapenko: „Mindig volt a lehetőségem, hogy valóban keményen eltalálom a szférát … Ha van lehetőségem kiválasztani egy lövést, próbálok, és ez meglehetősen hasznos módszer. Ez csak az a módszer, amit játszom. ”

És ez attól függ, hogy az Ostapenko megtérüljön, és segít, és végül az első, nem vett játékos, aki megnyerte a francia nyílt korban, valamint a legfiatalabb játékos, aki sokkal több mint egy évtized alatt megnyeri a SLAM -ot.

Hogyan lehet létrehozni a játékban:
A bizalomnak szüksége van arra, hogy a testét kiképezze, hogy egy adott módszerrel járjon el, és kiképezze az elméjét, hogy pontosan ugyanabban a módszerben cselekedjen, amikor a nyomás be van kapcsolva.

Tehát egy céllal kell módszert mennie. Kis módszer célokat készít minden módszer munkamenethez.

Amikor a meccs bíróságán lép fel, akkor elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a labdát tolja a felvételek kiválasztásához.

A legtöbb játékos nyomás alatt meghúzza, és nem üti a labdát. Biztosítják a hibát. Ehelyett a módszert kiszolgált felvételeket szeretné használni, függetlenül attól, hogy hiányzik -e.

Szerezd meg az összes mentális játék módszeremet a tenisz bizalom audio -val, valamint a digitális letöltésen kínált munkafüzet programmal:

Ismerje meg a bevált mentális játék módszereit, hogy a legfinomabb módon végezze el a pályát!

Ön (vagy a játékosok) annyira teljesít, mint a versenyképességed?

Hozod a legfinomabb és sok pozitív játékot a mérkőzésekre?

Gyakran hallom, hogy a játékosok morognak a kérdések betartásáról, amikor mérkőzésen játszanak …

“Annyira szoros vagy feszült vagyok a mérkőzések előtt, hogy nem tudok közvetlenül elhinni, vagy bármilyen ritmusom van a játékomban.”

“Úgy tűnik, hogy a bizalmam eltűnik, amikor a módszerről a mérkőzésekre megyek, és nem értem, miért.”

“Annyira csalódott vagyok a rossz lövések ütése vagy a hibák, valamint a hógolyók miatt.”

“Annyira számítok, amikor játszom, hogy kibontakozom, és elveszítem a bizalmat, amikor a mérkőzés nem megy a tervek szerint.”

A sikeres teniszezők pontosan felfedezték, hogyan lehet a legnagyobb bizalommal a versenyekbe.

Ha készen áll arra, hogy javítsa mentális keménységét, és a mérkőzések legnagyobb önértékelésével járjon, a tenisz bizalom: A versenyzői mentális keménység segíthet ezt megtenni!

Játékosok: Pontosan fedezze fel, hogyan lehet kezelni a bizalmát, AS Monaco Mez összpontosítsa a legjobbat, és sokkal több közeli mérkőzést nyerjen.

Oktatók: Fedezze fel pontosan, hogyan lehet a gyakornokoknak a mentális játék előnyeit biztosítani.

Edzők: Javítsa a csapat bizalmát az egyszerű, bevált mentális Svájci labdarúgó-válogatott Mez stratégiák felhasználásával.

Szülők: Segítsen javítani a junior teniszező bizalmát a versenyek iránt. Csak tonna a programnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.