Uncategorized

John D’Orsay az EventConnect

sportversenyző társaság vezérigazgatóját nevezte ki, az EventConnect John D’Orsay -t nevezte ki, az utóbbi alapítónak, Jason Parkernek, aki elhagyta a társaságot. A D’Orsay 2016 -ban csatlakozott az EventConnect -hez, mint a társaság technológiai vezérigazgatója, és 2018 -ban előléptették a profit vezérigazgatói szerepére.

A technológiai vezérigazgatóként D’Orsay alapvető szerepet játszott a vállalat platform prototípusának felépítésében, Chelsea FC Mez miközben két év alatt sokkal több mint 25 alkalmazottra növelte a belső fejlesztési csoportot. Profit tiszteként ő volt a felelős a partner növekedéséért és a személyzet elkötelezettségéért.

“Ezekben a kihívásokkal teli időkben partnereink megvizsgálják utazási versenyeiket, és újraértékelik, hogy miként működtek”-mondta D’Orsay. „Hosszú távú elképzelésem az, hogy segítsünk partnereinknek sokkal több időt a sportukra és szolgáltatásaikra azáltal, hogy továbbfejleszti a költség nélküli, a végpontok közötti eseményplatformot. E célból továbbra is befektetünk a technológiánkba, hogy reagáljunk partnereink Gremio Mez növekvő igényeire. ”

A vezérigazgatói szerepben a D’Orsay felel a partneri igények rangsorolásáért és a piaci penetráció fokozására összpontosítva, mivel az utazási sportversenyek online visszatérnek. A kanadai székhelyű EventConnect sokkal több mint 4000 rendezvényen dolgozik több mint 800 észak-amerikai városban és célállomásokban.

„John a vezetés, a technológia, az adatok és a pénzügyi elszámoltathatóság összekeverésével építette fel a foglalkozását, hogy a nagyvállalatok fejlesztése érdekében inspirálják LOSC Lille Mez a személyzetet, hogy a legjobb verziók legyenek maguknak – mondta Don Roussy, az EventConnect igazgatóságának elnöke. „Ahogy az EventConnect továbbra is piaci részesedést kap, a John marketing és a B2B technológiai szolgáltatási platform háttere jelentős eszköz lesz abban, hogy segítse a verseny szervezőit a fejlett technológiák és az automatizálás előnyeinek megvalósításában. John -nal, mint vezérigazgatóval, arra törekszünk, hogy előrehaladjunk az ifjúsági és amatőr sportesemények kezelését a technológián keresztül. ”

Mielőtt csatlakozik az EventConnect-hez, a D’Orsay társalapította a Morphio-t, az AI-hajtású kockázatérzékelő szoftvert és az Arcane Marketing Agency-t.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.