Category

Januári ipari hírek

Januári ipari hírek

Események

Az USA Triatlon bejelenti a 2009 -es nemzeti bajnokságot
Colorado Springs, Colo. A 11 bajnoki rendezvényt kilenc különböző államban tartják, amely az USAT 10 régiójának hétét lefedi – lehetőséget ad arra, hogy a különböző távolságokon és tudományágakban a legjobbakkal versenyezzenek.

Az első nemzeti bajnoki rendezvényt, a Mt. Bachelor triatlonot január 11 -én tartották Bend -ben, Ore -ben. A következő esemény az Elite Duathlon, április 19 -én, Birminghamben, Alaszkában, más eseményekkel, Texasban, Lubbockban; Richmond, Va.; Auburn és Newport Beach, Kalifornia; New York; Canton, N.C.; Colorado Springs, Colo.; és Tuscaloosa, Ala. Az utolsó nemzeti bajnokság, az USAT Halfmax bajnokság szeptember 19 -én lesz Oklahoma City -ben.

A Midwest Mountain Bike Summit üdvözli a Nemzetközi Szövetséget
GRAND RAPIDS, MICH.-A 9. éves Midwest Mountain Bike Summit, május 29-31-én tervezett, a Cannonsburg síterületen, Belmont, Mich. a középnyugat. A csúcstalálkozó a Mountain Bike Advocacy minden szempontjára összpontosít, hangsúlyt fektetve a városi nyomvonalak előmozdítására és fejlesztésére, az úgynevezett Gateway Trails néven.

A csúcstalálkozó május 29 -én a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség képviselőinek bemutatója lesz.

Minnesota a 2010 -es felnőttkori korcsolyázó bajnokság fogadására
BLOOMINGTON, MINN. , az edzők és a tisztviselők várhatóak az ötnapos rendezvényre, amelyet a Bloomingtoni Figor Klub rendez.

Helyszínek

A Corinthians Paulista Mez baseball/softball komplexum a városi szavazásra kerül
PRYOR, Okla A bejelentést egy 2008. decemberi különleges ülésen tették közzé.

A városi lakosok 10 millió dolláros kötvényt fognak szavazni a projekt finanszírozására, valamint a többi tőkejavítással együtt.

Olimpiai bowling edzőközpont jön
ARLINGTON, Texas – Az Egyesült Államok Bowling Kongresszusi Székhelyének és Képzési Központjának újjáépítése a munkákban van. Az új létesítmény 200 fő számára elérhető irodahelyiséget és egy 12-16 sávos kombinált berendezés-tesztelési és nemzetközi képzési központot.

Új motoros sportkomplexum tervezve
TULARE, Kalifornia. A városi tanácsnak továbbra is Aston Villa FC Mez szavaznia kell a motoros sportprojektről.

IRÁNYÍTÓ SZERVEK

Hat az Egyesült Államokból az ITU vezetésébe választott
Colorado Springs, Colo. – Melissa Merson egyike az Egyesült Államok hat triatlon (USAT) képviselőjének, akiket a Nemzetközi Triatlon Unió (ITU) Igazgatóság és más bizottságok választanak meg az ITU 21. kongresszusának 2008. decemberében, Madridban, Spanyolországban.

Merson, aki az USAT igazgatótanácsában szolgált, lemond a helyzetéről, hogy új szerepét vállalja az ITU végrehajtó Walesi labdarúgó-válogatott Mez testületében. Az USAT Jon Beesont (fogyatékossággal élő sportolók), Gale Bernhardt (Alkotmány), Candy Cheatham (nők), Joyce Donaldson (műszaki) és Doug Hiller (orvosi) szintén megválasztották az ITU bizottságaiba.

Az OROWEAT kiterjeszti az olimpiai partnerséget
Colorado Springs, Colo. – OROWEAT, kenyér és zsemlek gyártója, megújította megállapodását az Egyesült Államok olimpiai csapatának hivatalos kenyérkiadójaként. Az új megállapodás 2012 -ig kiterjeszti az Oroweat kapcsolatát az Egyesült Államok csapataval. A társaság először 2004 -ben hivatalos eladóvá vált, és kenyérkészítményeket szállít az Egyesült Államok olimpiai képzési központjaihoz, a Colorado Springs -ben, és a Colula Vista -ban, Kaliforniában.

USA vitorlázása Nemzeti Szimpózium: „Az élet megváltoztatása a vitorlázás révén”
Portsmouth, R.I. – U.S. A Sailing január 7–11-én rendezte a Nemzeti Vitorlázási Programok Szimpóziumát (NSPS) a kaliforniai San Diego-ban. A vitorlázási program szervezői az egész országból lehetőséget kaptak arra, hogy hálózatba lépjenek társaikkal, és közvetlenül hallhassák sok előadótól, akik megosztották tapasztalataikat és jártasságukat annak érdekében, hogy segítsék a résztvevőket vitorlázási programjaik javításában, a rendezvénytisztviselők szerint.

26. évfordulóját ünnepelve az ötnapos szimpóziumot a kaliforniai San Diego-i Bahia Resortban tartották, és a LaserPerformance segítségével mutatták be.

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.