Category

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban

A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével, valamint a fontos tenisz podcast tartásával.

Dr. Cohn, valamint az Ian válasza egy tenisz edző aggodalmának, hogy pontosan hogyan segítsük a játékosokat a gyakorlat során.

Stratégiákat biztosítanak arra vonatkozóan, hogy pontosan hogyan lehet megakadályozni a mozgásokat, valamint a motivációt.

Hallgassa meg a havi teniszpszichológiai podcastot, hogy pontosan felfedezze, hogyan javíthatja a tenisz teljesítményét, valamint más mentális játék -akadályokat, amelyek korlátozzák az Ön teljesítményét.

Töltsön le egy ingyenes teniszpszichológiai jelentést, amely javítja a tenisz gondolkodásmódját a pontok között.

Gyorsan javítsa a tenisz iránti mentális keménységét Dr. Cohn új tenisz bizalmi audio programjával

Iratkozzon fel az iTunes teniszpszichológiai podcastjára!

Ismerje meg a bevált mentális játékstratégiákat, hogy a legfinomabb elvégzéséhez a bíróságon!

Ön (vagy a Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez játékosok) annyira teljesít, mint a versenyképességed?

Hozod a legfinomabb és a legpozitívabb játékot a mérkőzésekbe?

A sikeres teniszezők pontosan felfedezték, hogyan kell elvégezni a versenyekbe való végső bizalmat.

Ha készen áll arra, hogy javítsa mentális keménységét, és végső önbizalommal járjon a mérkőzésekben, a tenisz bizalom: A versenyjátékosok mentális keménysége segíthet ezt megtenni!

Használja a teniszbizalmat, hogy elősegítse a mentális keménység fokozását a teniszben, valamint találjon erőteljes és bizonyított mentális játékstratégiákat, amelyek segítenek a szakértői sportolók nyerésében!

Teniszbizalom: Mentális keménység a versenyjátékosok számára

Mit mondanak a mentális játék -ügyfelek?
„Szeretném hagyni, hogy megértse, hogy a teniszbizalom CD -je rendkívül hasznos volt számomra. Hallgatom őket a kocsiban, valamint a program segít nekem a verseny teljesítményének szorongásának életében. Mondj köszönöm neked!
~ Wing Wu

Töltse le ingyenes teniszpszichológiai jelentésünket!

Fedezze fel, ha a Boca Juniors Mez mérkőzések során egy vagy több ilyen „költséges” nem kényszerítetlen mentális játékhibát készít!

Töltse le ingyenes teniszpszichológiai jelentésünket:

Hat kényszerítetlen „mentális játék” hiba, amelyet a teniszezők a pontok között tesznek

Felfedezed:

Hogyan lehet az elméd a legszebb vagy legrosszabb birtokod a bíróságon.

Ha hatékonyan használja az elmédet a pontok között.

Egy stratégia, amely segíthet abban, hogy elengedje az utolsó pontot.

A legnépszerűbb mentális játékkészség, amelyet Ön igényel, hogy növelje bizalmát, valamint a pontok közötti teljesítményt.

Kattintson ide közvetlenül ide az ingyenes jelentés letöltéséhez ma: Hat kényszerítetlen „mentális játék” hibák, amelyeket a teniszezők a pontok között tesznek

Mit mondanak a teniszezők?
„Dr. Cohn, az egyik célom az, hogy világszínvonalú edzővé váljak, van néhány edző az Egyesült Államokból, akik befolyásolták a legkevésbé John, a fia Shula, valamint Pat Riley-t. Miután veled dolgoztam, most felsoroltam a nevét a területem legszembetűnőbb edzői között! ”
~ Franz

Növelje önbizalmát, és összpontosítson a professzionális mentális játék-edzéssel!

Dr. Patrick Cohn mesterképes játék edzője OGC Nice Mez segíthet abban, hogy legyőzze mentális játékproblémáit a személyes edzéssel kapcsolatban.

Dr. Patrick Cohn -nal együtt dolgozhat Orlandóban, Floridában, vagy a Skype, a FaceTime vagy a Telefonon keresztül. Telefonszám: Hívjon minket a 888-742-7225 telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, ha további információt szeretne kapni az általunk kínált különféle coaching programokról!

Mit mondanak a mentális edzői gyakornokok?
„Pontosan csodálkozunk, hogy a„ Pozitív sportoló ”program mennyire segített unokahúgomnak a legfinomabb teniszét a mérkőzések során. Valójában a CD -k és a munkafüzet befejezése után eljutott a verseny (elődöntő) legtávolabbi fordulójába. Meg fogjuk csinálni mind a három sorozatot. ”
~ Jason Bourguignon, bácsi

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Hogyan használják fel a macskák főiskoláit a felfedezés tudományának

szinte egy évvel ezelőtt, a második könyvünket, a The Science of Learning: 77 tanulmányt, amelyet minden oktatónak OGC Nice Mez tudnia kell, megjelent. Számtalan oktató szerte a világon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.