Uncategorized

Joe Giordano csatlakozik az Oak View Grouphoz, mint az Arena & Stadium Alliance

alelnöke, Joe Giordano csatlakozik az Oak View Grouphoz, mint az Kashima Antlers Mez Arena és a Stadion Alliance alelnöke, amely Észak -Amerikában 38 helyszín gyűjtemény Foglalás, tartalomfejlesztés, beszerzés és szponzorálási lehetőségek.

Giordano helyettesíti Jeff Nickler -t, aki az austini Moody Center vezető alelnökévé és vezérigazgatójává válik, amelyet 2022 áprilisában nyitnak meg.

Kapcsolódó történetek

Az Egyesült Államok női labdarúgó -csapata, hogy szembenézzen Németországgal Floridában, New Jersey -ben

Kapcsolódó luxushotels nemzetközi lapok Dan Meisler mint globális értékesítési igazgató

A Real Salt Lake új nevet mutat be a stadionról

A TDECU stadion elnevezési jogainak meghosszabbítása

A Kempersports elindítja a helyszíni osztályt

“Tudom, hogy iparunkban a vállalkozói és a kreativitás értéke van” – mondta Giordano. „Építőszolgáltató vagyok, és ez a szolgáltatás számomra személyes. Ebből a célból megértem a Szövetség hozamai kollektív hatásait, és azt szeretném biztosítani, hogy minden szövetségi tag továbbra is támogatja az Oak View Group hatalmát, amely a nevükben dolgozik a globális partnerségektől a tartalomig és a foglalásig az aréna -szolgáltatások teljes választékáig – Exsztatikus vagyok az induláshoz. ”

Giordano majdnem egy évtized után az ASM Globalnél dolgozott, amikor az ASM Global -nél dolgozott, ahol az elmúlt hat évben vezérigazgató -asszisztens volt a 19 Liverpool FC Mez 199 -es Seat BOK Központban, Tulsa, Oklahome. Korábban regionális foglalási menedzserként is szerepet töltött be, és tartalmat fejlesztett ki a 40 -es ASM helyszíneken. Giordano segített a helyszínnek az NCAA kosárlabda bajnokságának első és második fordulójában, háromszor, a Big 12 birkózó bajnokságot pedig hét évig, a 2023 -as NCAA 1. divízió nemzeti birkózó bajnokságával együtt, és foglalkozik a Dallas Stars -szel és az Oklahoma City Thunder for előszezonbeli játékokkal. –

“Joe sikerét a kollégáival és ügyfeleivel fennálló mély kapcsolatai, valamint a legfontosabb iparági turné szakemberekkel, promóterekkel, ügynökökkel, művészkezeléssel és atlétikai igazgatókkal vezettek” – mondta Chris Granger, az OVG360 elnöke, amely a harmadik fél, amely a harmadik fél, amely a harmadik fél, amely a harmadik fél. Az OAK View Group osztálya. “Örülünk, hogy üdvözöljük Joe -t az OVG Kawasaki Frontale Mez családban.”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.