Uncategorized

A Twickenham Stadionban, az Anglia Ház Rugby

London Borough, a Richmond One Thames London Borough -ban, a Twickenham Stadionban nyújtott hozzájárulást ezen a héten jóváhagyta az Anglia Ház Rugby házának, a Twickenham Stadionnak a jelentős új kiterjesztésére.

A KSS által létrehozott kiterjesztés a stadion legelső jelentős előrelépését fogja látni, figyelembe véve, hogy a déli stand 2008 -ban befejeződött, valamint OGC Nice Mez a 11 600 négyzetméteres vendéglátás, valamint a kötvénytulajdonosok hat szintjén is.

A kiterjesztés lehetővé teszi a vendégszeretet számára a stadionon belüli befogadást, miközben nem növeli az általános kapacitást.

Mindegyik szint egyedi lesz a tervezésében, ünnepelve, és életre kelti az Anglia Ház Rugby különleges elemeit, miközben szintén egyedi vendéglátási élményt nyújt a vendégek számára.

A munka 2017 tavaszán kezdődik.

Fázisos munkák
A KSS a Twickenham Stadion fő felújítási programjának vezető tervezői és tervezői voltak – ez a hely a Rugby DNS -be, valamint a tavalyi rögbi világkupa döntőjének tartására -, figyelembe véve 2011 -et. Ez magában foglalta a játékosok teljes átalakítását. „Azok a területek, beleértve az öltözőszobákat, RB Leipzig Mez az orvosi lakosztályt, a VIP vendéglátás három emeletét, valamint a dobozokat, a királyi dobozt, valamint az új restyled játékosok Real Madrid Mez alagútját.

Képek jóvoltából: KSS

Ezenkívül az információkért látogasson el:

#SportSvenueBusiness

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.