Category

7 oka annak, hogy megünnepeljük az őszi és tél

, mivel az őszi télré válik, íme néhány ok, hogy most megünnepeljük, és néhány dolgot várni kell.

A nemzeti bajnokok Craftsbury -be jönnek

Ezen a télen a Vermontersnek lehetősége nyílik arra, hogy az ország legnépszerűbb síelőinek egyik legnépszerűbb síelőjével megragadja a vonalat, amikor a Craftsbury kültéri központja januárban az Egyesült Államok Cross Country Ski Nemzeti Bajnokságának fogadja. 2012 óta ez az első alkalom, hogy az állampolgárok Vermontba érkeztek. A tavalyi állampolgárok az alaszkai Anchorage -ban voltak.

2019. január 3 -tól 8 -ig tartó rendezvényen január 6 -án, vasárnap nyitott mise indulással rendelkezik, 30 ezer versenyen a férfiak számára és egy 20 ezer verseny a nők számára. Mindkét verseny hurok lesz, ami nagyszerűen látható. Mindkét esemény nyitva áll mindenki számára, aki regisztrálni kíván.

Január 4 -én, pénteken az olimpiaiak és az amerikai északi csapat tagjai, például Ida Sargent (Barton) (aki a Craftsbury -ben edzésen nőtt fel), versenyeznek a klasszikus Sprint sorozatban. “Bárki beléphet az időpróba [a sprintek számára]” – mondja Ollie Burruss, a Craftsbury Nordic Race igazgatója.

„A férfiak és a nők mezőinek 30 legjobbja nyitott hőre jogosult, hogy több fordulóban versenyezzen a nemzeti bajnokságon. Az első helyről a 30. helyről a terjedés körülbelül 15 másodperc különbség, tehát akciódús délután lesz ”-mondta Burruss.

A síelők versenyeznek a Supertour pontokért, amelyek hozzájárulnak rangsorolásukhoz és képességükhöz, hogy helyet kapjanak az Egyesült Államok csapatában az Ausztria Seefeld világbajnokságán.

Az idei rendezvényen a Para-sportolók síversenyei is szerepelnek, és a paralimpia minősítő eseményeként szolgálnak. A sportolók szakaszos sprint formátumban versenyeznek. “Ha bármilyen alapszintű ismerete van a sífutásról, és látja, hogy valaki versenyen versenyez egy Sit síön, akkor csak elfújja az, hogy milyen erősnek kell lenned a versenyezéshez, és milyen kemények”-mondta Burruss.

Egyéb rendezvények között szerepel egy 10/15K klasszikus egyéni indulás, egy klasszikus sprint, egy freestyle tömeges indítás és egy freestyle sprint. —Abagael Giles

A Stowe Derby visszatérése?
Az elmúlt három évben Vermont egyik leg ikonikusabb versenyét az időjárás miatt törölték. Ebben az évben a Stowe Derby, amely történelmileg Juventus Mez 900 versenyzőt vonzott a klasszikus, a Freestyle és még a Fat Bike Divisions -ben, január 13 -ig terjed, a hagyományos február 24 -i dátummal, mint „eső”. “Átlépjük az ujjainkat” – mondja Brooke Mitchell, a fogadó Mount Mansfield Ski Club.

A Stowe Derby általában a síelőket a Stowe -i Mt. Mansfield Toll Road tetejéről, körülbelül 20 kilométer felett, és több mint 2700 láb magassági magasságból esik le Stowe városába, alpesi és északi síútumok kombinációjával. 1945 és 2016 között a versenyt csak kétszer törölték; egyszer a hóhiány és a II. Világháború melege miatt.

Aztán 2016 -ban jött, az egyik legrosszabb hóév. A Leicester City Mez következő évben a szél és az eső súrolása a pályát olyan felületgel hagyta el, mint egy lugás. 2018 -ban a hóhiány szintén nem biztonságossá tette a kurzust.

“Ebben az évben, Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez az új dátummal és a hagyományos dátummal, mint biztonsági mentés, azt reméljük, hogy megtehetjük”-mondja Mitchell. A frissítések megszerzéséhez látogasson el az MMSC-Mmwa.org webhelyre. —Lisa Lynn

A kezdő maratoner olimpiai kísérleteket végez
A legtöbb futó számára az olimpiai próbákra való kvalifikáció hosszú távú álom. A 28 éves Meagan Boucher számára ez történt a második maratonján.

Október 21 -én a St. Johnsbury -i lakos kvalifikált a 2020 -as olimpiai maratoni csapatkísérletekre, miután a nők tanfolyamának rekordját állították elő a 30. éves Baystate maratonon, Lowell -ben, Mass.

Meagan Boucher, a St. Johnsbury, nyerte el a második maratonját valaha. Fotó jóvoltából a Baystate maraton.
Boucher 2: 42: 23.7 -ben futtatta a kurzust, összetört az előző 2:45:36 tanfolyamrekordot. Ahhoz, hogy helyet szerezzen az olimpiai próbákon, 2:45:00 vagy annál kevesebb idővel kellett befejeznie. Boucher 15 perccel legyőzte egyetlen másik maratoni idejét (a 2017 -es New York City Marathon).

Boucher, aki Manchesterben nőtt fel, az N. H., a Geometry-t tanítja a St. Johnsbury Akadémián, és a sífutó csapat edzője. A New Hampshire-i Egyetemen töltött első évében helyet szerzett a sífutó csapatban, mint sétálva, és középtávú rendezvényeken és Steeplechase-ban versenyez.

Érdeklődött a maratonok futtatásában, miután egy futó sérülés miatt a fókuszát triatlonra váltotta. „Ez valóban megnyitott a napi két, három órán át a képzés rutinjához. De aztán rájöttem, hogy az, amit igazán törődtem ezekben a versenyekben, a futó láb volt ” – mondta Boucher októberben.

Kezdeti célja egy al 2:50:00 maraton futtatása volt. – Aztán megkérdeztem az edzőtől, Sam Davis -től, hogy csak menjek rá. Eleinte aggódó volt, de aztán beszélgettünk, és azt mondta, hogy kellene ” – mondta Boucher. Davis, a Burlington közismert edzője segített neki kidolgozni egy olyan terv kidolgozását, amely úgy lép fel, hogy a maraton félúton meglehetősen ütemben jusson az olimpiai tárgyalásokra. – Nem tettemnullnull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.