Uncategorized

A Breeders Cup, a PNC bank partneri partneri partneri partneri partnerein

A Breeders Cup Limited és a Amerikai labdarúgó-válogatott Mez PNC Bank tisztviselői bejelentették egy többéves megállapodást, amely a PNC hivatalos bankszolgáltatójává és a Tenyésztők Kupa Világbajnokságának hivatalos hitelképesség-feldolgozójává vált. Ez évtől kezdve a kaliforniai Del Mar -ban, és 2022 -ben folytatja a Kentucky -i Lexingtonban.

A 2021 -es Tenyésztők Kupa világbajnoksága november 5–6 -án van a Del Mar versenypályán. A 14 verseny évente vonzza a világ legjobb lovait, edzőit és zsokéit, hogy versenyezzenek a sport év végi bajnokságán.

“Exsztatikusok vagyunk, hogy Sevilla FC Mez megkezdjük ezt a partnerséget a PNC -vel” – mondta Drew Fleming, a Tenyésztők Kupa elnöke és vezérigazgatója. “Osztjuk elkötelezettségünket az első osztályú élmény elérése iránt a rajongók és az ügyfelek egyaránt, és fantasztikus látni, hogy a PNC aktív szerepet játszik a Del Mar és a helyi közösség bajnokságának támogatásában.”

A PNC Bank lesz a PNC Clubhouse címe a Del Mar -ban, amely exkluzív Clubhouse feliratot, logo felvételt tartalmaz az összes klubház jegyére és a vendégek márkás fotózási lehetőségét. A PNC szintén szerepel a jegyvásárlókkal folytatott rendszeres kommunikációban, és a The Breeders Cup Fesztivál hivatalos partnere lesz, amely számos rendezvényt és látnivalót foglal magában, hogy a rajongók szórakoztatására szolgáljanak a Tenyésztők Kupa hetében.

“A Tenyésztők Kupával kötött VfL Wolfsburg Mez partnerségi megállapodásunk a legjobban kiegészíti a PNC jelenlétének kibővítését a San Diego -piacon” – mondta Alan Prohaska, a PNC regionális elnöke San Diego. “Ők vagyunk, hogy a PNC Main Street Bank technikáját szülővárosunkba hozzuk, és a Tenyésztők Kupa világbajnokságának gazdag hagyományának és örökségének részét képezzük.”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.