Uncategorized

Mentális keménység nyomás alatt a sportban

Dr. Cohn interjút készít Sommer Christie -vel, a BSC MHK -val, aki engedéllyel rendelkező mentális teljesítmény -tanácsadó, valamint a kanadai Sport Pszichológiai Szövetség szakértői tagja. Christie több sportolóval/előadóval dolgozik, akik különböző szinteken versenyeznek, köztük a kenu/kajak evezők, lovas lovasok, hajcsavarók, korcsolyázók, zenészek, valamint rögbi játékosok.

Dr. Cohn és Sommer pontosan megvitatják, hogyan kell koncentrálni a sport stressz alatt.

Töltse le a Sports Psychology Podcast #109 -et (a jobb gombbal, valamint a „Mentés” számítógépre)

Iratkozzon fel a Sports Psychology Podcast -ra az iTunes segítségével.

Ragadja meg Dr. Cohn ingyenes mentális edzését, valamint a sport e -könyvek mentális keménységét!

Töltsön le egy ingyenes sportpszichológiai jelentést a mentális játék javítása érdekében!

Szeretné, ha Dr. Cohn reagálna a sporttal kapcsolatos mentális játékára a podcastjában? Küldje el a sportpszichológiai aggodalmát Dr. Cohn -nak a Peaksports.com webhelyen.

Növelje önbizalmát a mentális játék-edzéssel!

A Mester Mentális Game edzője, Dr. Patrick Cohn segíthet Önnek vagy sportolójának (ek), 12 éves korban, valamint UP, a személyes edzéssel kapcsolatos mentális játékproblémák leküzdésében.

Dr. Patrick Cohn -nal együtt dolgozhat Orlandóban, Floridában, vagy a Skype, a FaceTime vagy a Telefonon keresztül. Telefonszám: Hívjon minket a 888-742-7225 telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, ha további információt szeretne kapni az általunk kínált különféle coaching programokról!

Mit mondanak a gyakornokok?
“AZTA!!! Milyen hete volt. Képes voltam olyan bizalommal teljesíteni, amely lehetővé tette a stílusom átadását – nem léphet be az arénába, és megtartva ezt a „szarvas a fényszórókban”. Megállítottam magam értékelését, miközben felléptem, és tényleg elhagytam az arénát, miután a mintáim Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez úgy éreztem, hogy nagyon szórakoztató voltam. Mondj köszönöm neked nagyon.
~ Julia Dreyer, nemzeti bajnok lovas

Minden sportoló számára-fedezze fel a bizalomnövelő technikákat!

D Kedvezőtlen önképed van önmagáról, mint sportolónak, amely elfojtja a bizalmat?

Nem számít pozitív, hogy megpróbálsz lenni, nem tudja rázni azt a kérdést, amely a fejedbe rohan, amikor felméri a versenyt?

Azonosította magát vesztesként, rosszabb vagy közepes sportolóként, valamint ezek a címkékként az önsajnálat és a határozatlanságba is beragadt?

Ha valóban válaszolt a kérdések bármilyen típusára, ellenőrizze a pozitív sportolót!

A pozitív sportoló CD, valamint a Workbook program egy 14 napos terv a végső önbizalomra. Ez a program tökéletes bármilyen típusú sportolónak vagy edzőnek, amely be akarja találni a bizonyított bizalomnövelő módszereket, amelyek garantáltan jelentősen fejlesztik az önbizalmat, és javítják a sportteljesítményt.

Tudjon meg többet a pozitív sportoló sorozat egyik legjelentősebb CD -programjáról …

A pozitív sportoló: 14 napos terv a végső önbizalomra

Nézze meg a pozitív sportoló sorozat összes termékét!

Mit mondanak az ügyfelek?
„Először is megvettem a pozitív sportolót, hogy pontosan megnézhessem, hogyan ment a program, és azonnal láttam az eredményeket. Ezután megvásároltam a pozitív sportoló sorozat többi részét, és észrevettem a játék szintjén figyelemre méltó fokozódást, vagy meg kell állítanom a következetességet. Jelenleg az NCAA 1. divízió baseballját játsszam a Lamar Egyetemen, valamint még az edzőim is észrevették a módosítást abban a módszerben, amelyhez megközelítem a játékot. A gondolkodásmódom, valamint a tányéron való AS Monaco Mez bizalom. ”
~ Tylor Prudhomme (hallgassa meg a sikertörténetét)

„Az ASP World selejtező szakértői szörfös vagyok, valamint a„ pozitív sportoló ”elkezdése után szinte azonnali módosítást folytattam a saját szörfözési képességemről, valamint a gondolkodásmódomról a versenybe. A pozitív sportoló stratégiák felhasználásával összesen 180 fokot tettek. Néhány héttel ezelőtt nyertem egy regionális pro/AM -et, és csak az év legfinomabb eredménye volt az egyik legutóbbi hatalmas eseményen a világ körében, Brazíliában! Ez a trükköm fegyverem! ”
~ Shaun Burrell, szakértő szörfös (hallgassa meg a sikertörténetét)

A fiatal sportolók, valamint a szülők számára – fedezze fel többet arról, hogyan segíthet a fiatalok gyorsan a bizalom javításában!

Van egy fantasztikus programunk az Ön számára, melynek neve: „A pozitív sport gyerek: egy 7 napos terv a végső önbizalom kiépítésére”.

A Pozitív Sports Fiatal egy 7 napos program a sportszülők számára, valamint a fiatalok számára, hogy fellendítsék a fiatal sportoló teljesítményét, boldogságát és sikert… a sportban és az életben is!

A pozitív sport fiatalabb két program egyben. Van egy kézikönyv, valamint a CD a szülők/edzők számára, valamint egy munkafüzet/CD a fiatal sportolók számára.

Tele van olyan mentális Ajax Mez stratégiákkal, amelyeket Ön, valamint a fiatalok azonnal elkezdhetnek felhasználni hátrányokkal.

Sőt, a programunk sportként tanít nekednull

Leave a Reply

Your email address will not be published.