Uncategorized

Louisville a 2024 -es PGA bajnokság

házigazdájaként az Amerikai PGA bejelentette, hogy a Kentucky -i Louisville -i Valhalla Golf Club otthont ad a 2024 -es PGA bajnokságnak, valamint a 2018 -as fiúk Junior PGA bajnokságának.

A PGA bajnokság – amelyet 2024 májusában kell játszani – jelöli az esemény 106. kiadását és a negyedik nagy bajnokságot, amelyet a Valhalla -ban vitatottak, és egyenlővé teszik a New York -i Rochesterben található Oak Hill Country Club és a Tulsa Southern Hills Country Club számára. Oklahoma, a legtöbb PGA bajnokság számára, amelyet egyetlen helyszínen rendeztek.

A PGA bajnokságot legutóbb 2014 -ben a Valhalla -ban tartották. Ez a rendezvényt 2000 -ben és 1996 -ban is rendezte. A tanfolyam a Ryder Cup 2008 -ban is rendezte.

“Mindig büszkék vagyunk arra, hogy Portugál labdarúgó-válogatott Mez visszatérünk a PGA bajnokságba Valhalla -ba és Louisville városába” – mondta Paul Levy, a PGA elnöke. Manchester City Mez „Kb. Az elmúlt 30 évben Valhalla rengeteg történelmi pillanatot fogadott el, amelyet a játék néhány legnagyobb bajnoka írt. Figyelemre méltó futás volt, és vágyakozunk arra, hogy megtapasztaljuk, amit Valhalla következő fejezete tárol. ”

A 43. fiúk junior PGA bajnokságát, amelyet 2018. július 31 -august Mexikói labdarúgó-válogatott Mez 3 -án rendeznek, lesz az America első PGA -jék bajnoksága, amelyet Valhalla -ban játszanak.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.