Uncategorized

A Hawai’i Egyetem elnevezési jogok szponzorát kapja az Aréna

Egyetemi Atlétikai Egyetemen, valamint a Bank of Nagoya Grampus Mez Hawaii-nak, 10 éves, 5 millió dolláros szponzorálást mutatott be a Stan Sheriff Center elnevezési jogaival, amely a Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Will Willni fog a Stan Sheriff Center egyszerűsi arénájának nevezhető.

Az új név megőrzi a Hawaii atlétikai igazgatója, Bruce “Stan” seriff hagyományát. A Bank of Hawaii a „Simplifi” nevet választotta ki a 2018 -ban bevezetett digitális banki tapasztalata után. Ezenkívül a Bank of Hawaii Alapítvány egy 100 000 dolláros alapítványi ösztöndíjalapot alapított a létesítmény nevének nevében, hogy segítse az UH monetáris igényeinek kielégítését diák-sportolók.

„A Bank of Hawaii a Hawaii Egyetem Atlétikai Egyetemi Atlétikai Osztályú és régóta partner volt, valamint nagyon hálásak vagyunk Peter Ho-nak, valamint Kawasaki Frontale Mez csapatának a hatásos ajándékért”-mondta David Matlin, az UH atlétikai igazgatója. „A Stan Sheriff Center az egyik ékszer a Mānoa campuson. A Stan Sheriff látnok volt, és a létesítmény bizonyságot tesz a hajlandóságának, az elkötelezettségének, valamint az UH atlétika számára. Megértem, hogy lenézett, és élvezi a kincses emlékeket, amelyeket az évek során készítettek, valamint még sok másra várunk a Simplifi Arénában a Stan Sheriff Centerben. ”

Az elnevezési jogok szponzorálásának pénzeszközeit számos területen felhasználják, beleértve a berendezéseket, az akadémiai oktatókat, az oktatókat, az orvosi személyzetet, az személyi védőfelszereléseket, a takarítást, valamint a gyors tesztelést.

A Stan Sheriff 1983-1993-ban Hawaii atlétikai igazgatójaként szolgált. Elsősorban elszámoltatható volt a 10 300 férőhelyes campus aréna épületéért, amelyet hamarosan halála után átneveztek a tiszteletére. A Stan Sheriff Center tavaly ünnepelte 25. évfordulóját.

„A Hawaii Egyetemet nagymértékben érinti a pandémia” – mondta Peter Ho, az elnök, a Bank of Hawaii elnöke és vezérigazgatója. „Különösen az uh sport, nemcsak közösségként hoz minket, azonban egy mentőkötél olyan sok hallgató-sportoló számára, akik az osztálytermi tanteremben is a tanulási esélyektől, a versenyen és a pályán való virágzástól függnek. – Az UH támogatása ebben a módszerben Atalanta BC Mez megszilárdítja az UH atlétika, valamint a hallgató-sportolók monetáris támogatását ezen dilemmában, valamint azon túl, miközben tisztelettel adjuk a dédelgetett regionális sport ikont azáltal, hogy a Stan seriff legendás hagyományát életben tartja. ”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.