Category

Dr. Cohn sportpszichológiai blogja nyeri a díjat

Top Sports Psychology Blog

A Peak Performance Sports in, hogy felfedje, hogy Dr. Cohn Sportpszichológiai Blogját az interneten a Sportpszichológiai Blogok Német labdarúgó-válogatott Mez osztályának egyik rendkívül legfinomabbjává választották Real Betis Balompie Mez – a Top Psych által odaítélt.

Kérjük, látogasson el a „Psychology News & Blogs” webhelyre, hogy megtekintse Dr. Cohn Sportpszichológiai Blogját a Alley Dog -ban.

Tudja meg pontosan, hogyan lehet javítani a sportok mentális keménységét más blogokkal a Peak Performance Sports segítségével:

Ifjúsági sportpszichológiai blog a szülők és a fiatal sportolók edzői számára

Versenypszichológiai tippek az MX -hez, valamint az autóversenyzők számára

Teniszpszichológia a versenyjátékosok számára

Növelje önbizalmát a mentális játék-edzéssel!

A Mester Mentális Game edzője, Dr. Patrick Cohn segíthet Önnek vagy sportolójának (ek), 12 éves korban, valamint UP, a személyes edzéssel kapcsolatos mentális játékproblémák leküzdésében.

Dr. Patrick Cohn -nal együtt dolgozhat Orlandóban, Floridában, vagy a Skype, a FaceTime vagy a Telefonon keresztül. Telefonszám: Hívjon minket a 888-742-7225 telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, ha további információt szeretne kapni az általunk kínált különféle coaching programokról!

Mit mondanak a gyakornokok?
“AZTA!!! Milyen hete volt. Képes voltam olyan bizalommal teljesíteni, amely lehetővé tette a stílusom átadását – nem léphet be az arénába, és megtartva ezt a „szarvas a fényszórókban”. Megállítottam magam értékelését, miközben felléptem, és tényleg elhagytam az arénát, miután a mintáim úgy éreztem, hogy nagyon szórakoztató voltam. Mondj köszönöm neked nagyon.
~ Julia Dreyer, nemzeti bajnok lovas

Minden sportoló számára-fedezze fel a bizalomnövelő technikákat!

D Kedvezőtlen önképed van önmagáról, mint sportolónak, amely elfojtja a bizalmat?

Nem számít pozitív, hogy megpróbálsz lenni, nem tudja rázni azt a kérdést, amely a fejedbe rohan, amikor felméri a versenyt?

Azonosította magát vesztesként, rosszabb vagy közepes sportolóként, valamint ezek a címkékként az önsajnálat és a határozatlanságba is beragadt?

Ha valóban válaszolt a kérdések bármilyen típusára, ellenőrizze a pozitív sportolót!

A pozitív sportoló CD, valamint a Workbook program egy 14 napos terv a végső önbizalomra. Ez a program tökéletes bármilyen típusú sportolónak vagy edzőnek, amely be akarja találni a bizonyított bizalomnövelő módszereket, amelyek garantáltan jelentősen fejlesztik az önbizalmat, és javítják a sportteljesítményt.

Tudjon meg többet a pozitív sportoló sorozat egyik legjelentősebb CD -programjáról …

A pozitív sportoló: 14 napos terv a végső önbizalomra

Nézze meg a pozitív sportoló sorozat összes termékét!

Mit mondanak az ügyfelek?
„Először is megvettem a pozitív sportolót, hogy pontosan megnézhessem, hogyan ment a program, és azonnal láttam az eredményeket. Ezután megvásároltam a pozitív sportoló sorozat többi részét, és észrevettem a játék szintjén figyelemre méltó fokozódást, vagy meg kell állítanom a következetességet. Jelenleg az NCAA 1. divízió baseballját játsszam a Lamar Egyetemen, valamint még az edzőim is észrevették a módosítást abban a módszerben, amelyhez megközelítem a játékot. A gondolkodásmódom, valamint a tányéron való bizalom. ”
~ Tylor Prudhomme (hallgassa meg a sikertörténetét)

„Az ASP World selejtező szakértői szörfös vagyok, valamint a„ pozitív sportoló ”elkezdése után szinte azonnali módosítást folytattam a saját szörfözési képességemről, valamint a gondolkodásmódomról a versenybe. A pozitív sportoló stratégiák felhasználásával összesen 180 fokot tettek. Néhány héttel ezelőtt nyertem egy regionális pro/AM -et, és csak az év legfinomabb eredménye volt az egyik legutóbbi hatalmas eseményen a világ körében, Brazíliában! Ez a trükköm fegyverem! ”
~ Shaun Burrell, szakértő szörfös (hallgassa meg a sikertörténetét)

A fiatal sportolók, valamint a szülők számára – fedezze fel többet arról, hogyan segíthet a fiatalok gyorsan a bizalom javításában!

Van egy fantasztikus programunk az Ön számára, melynek neve: „A pozitív sport gyerek: egy 7 napos terv a végső önbizalom kiépítésére”.

A Pozitív Sports Fiatal egy 7 napos program a sportszülők számára, valamint a fiatalok számára, hogy fellendítsék a fiatal sportoló teljesítményét, boldogságát és sikert… a sportban és az életben is!

A pozitív sport fiatalabb két program egyben. Van egy kézikönyv, valamint a CD a szülők/edzők számára, valamint egy munkafüzet/CD a fiatal sportolók számára.

Tele van olyan mentális stratégiákkal, amelyeket Ön, valamint a fiatalok azonnal elkezdhetnek felhasználni hátrányokkal.

Sőt, a programunk megtanítja Önnek, mint sportszülőknek és edzőknek, pontosan az, hogy miként bánthatja a gyerekek bizalmát, és útmutatást nyújt Önnek a szokásainak Cerezo Osaka Mez megváltoztatásához olyan módszerekben, amelyek javítják a sportolók teljesítményét, bizalmát, valamint a bizalmat, valamint élvezet.

Tudjon meg többet az egyik legjelentősebb CD -programunkról inull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.