Category

A Sports Confidence Booster 1: A szigorú elvárások gondozása

Pontosan hogyan kell kezelni a szigorú elvárásokat

A múlt héten a Sports Boids-gyilkosról Bayern Munich Mez szóltam: szigorú elvárások kikötése…

Azok a sportolók, akik megőrzik a rendkívül magas elvárásokat (igényeket), gyorsan elveszítik a bizalmat, amikor nem tesznek annyira, mint elvárásaik.

A szigorú elvárások szintén megítélési hitet és önbizalmat okozhatnak. Még ennél is rosszabb, hogy a sportolók csalódottak voltak, amikor abbahagyják a munkát, mint elvárásaikat, és összesen elveszítik a figyelmüket.

Ezen a héten szeretnék átmenni az 1. bizalmi emlékeztetőn: Pontosan hogyan kell kezelni ezeket a szigorú elvárásokat. Ha meg tudja kezelni a szigorú elvárásokat, akkor Ön vagy a sportolók bizalma virágzik …

Néhány edző, valamint a sportolók ellenállnak az elvárásokról szóló koncepciómnak, amely káros a teljesítményre. Ez az, mivel a bizalmat és az elvárást úgy látják, mint egyben. Azonban nem az.

Tehát pontosan hogyan lehet kiküszöbölni a szigorú elvárások kérdéseit?

Itt van a terv:

Határozza meg, hogy milyen elvárások érkeznek az Ön vagy a sportolók számára.

Dobja el az elvárásokat – álljon meg, kérve, hogy el kell érnie őket.

Cserélje ki őket sokkal működőképesebb célokra vagy célkitűzésekre.

A legtöbb sportoló felfedezi, hogy nehéz abbahagyni az elvárásokra összpontosítást, mivel oly sokáig megtették (és általában másoktól ölelik meg őket).

Tehát mi a megoldás?

A lehetőség az, hogy a szigorú elvárásokat sokkal működőképesebb célokkal vagy a telefonhívásokkal foglalkozó célokra (mini célok) cserélje ki.

Gondoljon a folyamatcélokra, mint célokra vagy teljesítményjelekre, valamint nem igazán célokra, amelyeket el kell érnie. Ne feledje, hogy a célokra törekszik, és összpontosítson – nem kell elérnie őket.

Milyen célokra kell összpontosítania? Tegye fel az egyik kritikus kérdését:

„Mire koncentrálhatok, ez segít nekem végrehajtani vagy felkészülni…”… Ez a lövés … ez a játék… ez a passz, vagy… ez a verseny?

Amikor olyan kis célokra összpontosít, amelyek segítenek a pillanatban végrehajtani, például a célpontot vagy a játék iránti elkötelezettséget, az elmédet a jelenbe zárják, és nem fogyasztják el az eredményeket (A LA elvárások).

Íme néhány sport-specifikus példa a célokra vagy az apró célokra:

Golf: Összpontosítson a bölcs célok kiválasztására

Tenisz: Összpontosítson a kezemben való bizalomra

Baseball: Lásd a gömböt, valamint a reagálást. ne komplikáld túl.

Jégkorong: Lásd a Pass nyitott lejátszót

Úszás: összpontosítson a víz tetején maradni

Kosárlabda: Összpontosítson arra, hogy a lövöldözés végleges legyen

Nyilvánvaló, hogy sok célt választhat, hogy segítsen a végrehajtásra összpontosítani. A döntő jelentőségű azonban egy olyan objektív vagy teljesítményjel kiválasztása, amely segít felkészülni vagy végrehajtani egy nagyszerű játékot, Stade Rennais FC Mez lövést, rutinot vagy hangmagasságot.

És tartsa egyszerűen, ne bonyolítsa túl bonyolult teljesítményét!

Hé, ha örül a mentális játék tippeimnek, kérjük, tegye tovább ezt az e -mailt más sportolóknak vagy edzőknek, akik ezt értékelnék.

A jövő héten átmegyek a 6/6.

A mentális játék edzője,

Dr. Patrick Cohn

P.S. Az összes bizalmatlan ötletemet felfedezheti kiemelkedő „magabiztos sportoló” CD-m, valamint a Workbook sorozat segítségével. Fedezze fel itt sokkal többet:

A pozitív sportoló CD, valamint a munkafüzet sorozat

És a fiatal sportolók, az edzők, valamint a fiatal sportolók szülei:

A Pozitív Sports Youngster CD, valamint a Workbook sorozat

Növelje önértékelését a mentális játék-edzéssel!

A Mester Mentális Game edzője, Dr. Patrick Cohn segíthet Önnek vagy sportolójának (ek), 12 Palmeiras Mez éves korig, valamint fel, megszabadulhat a személyes edzés mentális játékproblémáitól.

Dr. Patrick Cohn -nal együtt dolgozhat Orlandóban, Floridában, vagy Skype, FaceTime vagy telefon segítségével. Telefonhívjon minket a 888-742-7225 telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy sokkal több információt kapjon az általunk kínált különféle coaching programokról!

Mit mondanak a gyakornokok?
“AZTA!!! Milyen hete volt. Meg tudtam csinálni egy olyan bizalmat, amely lehetővé tette a stílusom átadását – nem sokkal inkább belépni az arénába, és a „Szarvas a fényszórókban” megjelenés vagy érzés. Megállítottam magam értékelését, miközben felléptem, és tényleg elhagytam az arénát, miután a mintáim úgy éreztem, hogy nagyon szórakoztató voltam. Mondj köszönöm neked nagyon.
~ Julia Dreyer, nemzeti bajnok lovas

Minden sportoló számára-fedezze fel a bizalomnövelő technikákat!

D Kedvezőtlen önképed van önmagáról, mint sportolónak, amely elfojtja a bizalmat?

Nem számít pozitív, hogy megpróbálsz lenni, nem tudja rázni azt a kérdést, amely a fejedbe rohan, amikor felméri a versenyt?

Azonosította magát vesztesként, rosszabb vagy közepes sportolóként, valamint ezek a címkékként az önsajnálat és a határozatlanságba is beragadt?

Ha valóban válaszolt a kérdések bármilyen típusára, ellenőrizze a pozitív sportolót!

A pozitív sportoló CD, valamint a Workbook program egy 14 napos terv a lehető legnagyobb önbizalomra. Ez a program bármilyen típusú sportolóhoz vagy oktatóhoz alkalmas, aki kívánnullnull

Related Posts

Az általános és középiskolai

közötti átmenet túlélése, ha egy hosszú nyári szünet után visszatér az iskolába, a távok tanulásának hónapjai és a globális válság közepén nem volt elég stresszes, számos diáknak hozzáadott…

Perfekcionizmus a tornában Wendy Bruce-Martin-nal

a heti Sports Psychology Podcast-ban, a Sports Expert mentális játékában, Dr. Patrick Cohn-ban és az olimpiai Wendy Bruce-Martin-ban beszélnek a gimnasztika perfekcionizmusának kihívásairól. Real Sociedad Mez Dr. Cohn…

A hét munka: Overlay menedzser, Birmingham 2022

Nagyon örülünk, hogy részleteket adunk Önnek a hét jelenlegi munkájáról – a Global Sports Powered -, amely izgalmas üresedése a Birmingham 2022 -es Overlay menedzserének. – A helyszínfejlesztési…

Tenisz podcast: Segédje a játékosoknak a módszer intenzitásának fokozásában

A motiváció növelése a gyakorlatban A hét heti teniszpszichológiai podcastjában, a Sports szakértő mentális játékában, Dr. Patrick Cohn interjúkat készít Ian Westermann -nal, az USPTA engedéllyel rendelkező mentorszakértőjével,…

Mentális játékórák a Verdasco győzelmétől

Mentális keménység hatalmas mérkőzésekben A történet: Rafael Nadal 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, kedden elvesztette a Fernando Verdasco-t, valamint az első fordulóban megszabadult. az Australian Open…

Tenisz podcast: Megbízás a hibákkal

Visszaugrik a hibákból Üdvözöljük a Tenisz Pszichológia Podcast harmincnégy. Dr. Patrick Cohn a Tenisz Sports Psychology -ban, a teniszszakértő mentális játék, és segít a versenyjátékosoknak, a tenisz edzőknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.