Uncategorized

Az Aréna nyeri a szerződést a Scottish Rugby -vel az új Edinburgh -i Rugby Stadion Seating Design

Események Group PLC -hez kötött egy megállapodást a skót rögbivel az Edinburgh Rugby új stadionjának új ülőhelyének fejlesztésére és szállítására, amelyet jelenleg a hátsó pályákon építenek fel Bt Murrayfield.

A klub új otthonának fejlesztése olyan időszakot követ, amely szerint Edinburgh Rugby a skót főváros számos különböző helyszínén játszott. Az új stadion állandó teret fog biztosítani a klub számára, hogy otthont adjon otthoni berendezéseiknek a 2020/21 szezon kezdetére.

A szerződés hagyományosan stílusú 7800-os kapacitású stadiont fog biztosítani, amely négy fedett ülőhelyekből és három fedett álló néző teraszból áll, és tartalmaz egy fogyatékkal élő nézőplatformot is, amelynek célja az Edinburgh Rugby dedikált rajongói bázisának mérkőzési tapasztalatainak és hozzáférhetőségének javítása.

Az Arena teljes kulcsrakész ülőhelyet kínál Edinburgh Rugby Racing Club de Avellaneda Mez új otthonához, kiegészítve a Dugout ülésekkel, az edzők dobozával, a médiaházakkal és a kamera -állományral.

Dominic McKay, a skót rögbi üzemeltetési igazgatója elmondta:

Az Arena Group bevált vezetője iparágában, kiváló hírnévvel. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy velük együtt dolgozhatunk, mivel segítenek egy fantasztikus projekt kidolgozásában a skót rögbi, valamint az Edinburgh -i rögbi új otthona számára.

Bradley Merchant, az Arena UK & Europe projekt igazgatója hozzátette:

Az Arena Group örömmel veszi lehetőséget arra, hogy szerepet játsszunk az Edinburgh Rugby utazásának ebben az izgalmas szakaszában. Ez eddig összetett projekt volt, majdnem két évvel Club America Mez az előkészítés során. Alig várhatjuk meg, hogy megkezdjük az építkezést.

A BT Murrayfield stadion hátsó pályáján, valamint az Arena költséghatékony, szabadalmaztatott tribün-ülőhelyeinek bemutatásával az új helyszín készen áll a mérkőzések rendezésére a 2020/21 szezon elejétől.

Az Arena szerződést nyert az E20 Stadion LLP -vel, a London Stadion tulajdonosaival, hogy új ülőhelyeket dolgozzon ki a stadiontól északon és délen.

Az aréna megnyeri a szerződést az új londoni stadion ülések tervezéséről

Egyéb hírek szerint az Arena szerződést nyert az E20 Stadion LLP -vel, a London Stadion tulajdonosával, hogy új ülőhelyeket dolgozzon ki a stadion északi és déli részén.

A szerződés két új alsó szintű állványt fog biztosítani, amely 6000 ventilátort eredményez, akár négy méterre közelebb a hangmagassághoz, mint a jelenlegi rendszer megengedi. A tervek hagyományos „kopó” érzést hoznak létre az ülőhely-alapú rendezvények, például a futball számára, elősegítve a rajongók mérkőzésnapi élményének javítását. A rendszer lehetővé teszi az események közötti gyorsabb ülésmozgást is, hogy csökkentse az Egyesült Királyság legnagyobb többcélú stadionjának költségeit. Ez a tervezés fejlesztésének időszakát követi, hogy tájékoztassák az E20 és a West Ham United közötti rövid ismertetést.

A kezdeti terveket 2019 februárjában mutatták be a klub hivatalos támogatói igazgatóságának, és az Arena, az E20 és a West Ham United ismét konzultál velük, hogy segítse a részletesebb minták tájékoztatását azzal a céllal, hogy ezen a nyáron telepítse az üléseket.

Lyn Garner, a London Legacy Development Corporation (LLDC) vezérigazgatója kommentálta:

Örülünk, hogy kineveztük az Arénát, és várjuk, hogy velük és a West Ham United -rel együtt dolgozzunk az elkövetkező hónapokban. Az új állványokba történő beruházásunk javítja a rajongók mérkőzési tapasztalatait, és jelentős hatékonyságot eredményez a London Stadion működtetésében.

Greg Lawless, az Arena Group vezérigazgatója hozzátette:

Örülünk, hogy hosszú távú megállapodást kötünk az E20-val, hogy valóban rugalmas ülő megoldást biztosítsunk, amely javítja a londoni stadion örökségét. Ez ismét megmutatja innovációnk és projektmenedzsmentünk erősségét az értéknövelő megoldás biztosításában ügyfeleink számára.

Képek, jóvoltából: Arena Events Group

Fő kép (TOP): Az Arena Gremio Mez Events Group PLC megállapodást írt alá a skót rögbivel az Edinburgh Rugby új stadionjának új ülőhelyének fejlesztésére és szállítására, jelenleg a BT Murrayfield hátsó pályáján épülnek.

#rugby #football #Seating #FanExperience #GrandStands #Sportsbiz #SportSenterTerains

Az ALSD International 2020-as kiadása-az Európa vezető rendezvénye a Liverpool Labdarúgó Klub Anfield Stadionban, október 12-13-án tartja, a Liverpool Labdarúgó Klubjában tartott magas szintű konferenciát tartozik, amelynek célja az új építések, felújítások és szolgáltatások révén történő növelése. Bővítések, néhány, a színfalak mögött álló helyszín túrák, valamint számos hálózati rendezvény, 1-on-1 találkozókhoz való hozzáférés és egy kiállításon kívül, amely bemutatja a legújabb termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat.

#AlSDinternational – Európa vezető rendezvénye a prémium ülés- és vendéglátóipar számára

#ALSD – A prémium ülés ágazat vezetése az elmúlt 30 évben

#SportSvenueBiz

#SportSvenueBusiness – Az ágazati hírek, nézetek és fejlesztések vezető platformja

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.