Uncategorized

A Trudes Sweeten, hogy rendezvényeket vezetjen a Moody Centerben, Austinban

Az OAK View Group a Trudes Sweeten alelnöke nevezte ki a texasi új Austinban található új Moody Center rendezvényeinek alelnökét.

A 338 millió dolláros magánfinanszírozású hely a Texasi Egyetem kosárlabda programjának házaként szolgál, valamint más sport- és otthoni szórakoztató rendezvényeket is tarthat. A 15 000 ülés helyét az UT iskolában találják meg, és várhatóan 2022 áprilisában nyílik meg.

Ezenkívül a vállalkozás Seth Bailey -t a technológiai alelnöknek nevezte.

„Az első nap óta a célunk az volt, hogy képzett és dinamikus vezetői csoportot fejlesztsünk ki a Moody Centerben” – mondta OGC Nice Mez Jeff Nickler, az OVG Aréna, valamint a Stadion Alliance vezető alelnöke, valamint a Moody Center vezérigazgatója. „Összességében a Trudes és a Seth egyaránt több mint három évtizedes magas kaliberű arénát, rendezvénymenedzsmentet, valamint online otthoni szórakoztató tapasztalatokat hoznak szervezetünk számára. Konkrét vagyok, mindkettő kiegészítik, és hozzájárulnak az OVG Austinban épített kultúrához. ”

A Sweeten felügyeli, és vezetést kínál az események osztályának, amely felelős a helyszínen tartott események felügyeletéért, tervezéséért és összehangolásáért. Mielőtt AC Milan Mez csatlakozott az OVG -hez, a texasi El Paso Online vezérigazgató -asszisztensként szolgált, felügyelte a négy helyszín marketingjét, műveleteit, rendezvényeit, valamint biztonsági és biztonsági osztályait, valamint az autó parkolóját. Korábban 10 évet töltött a BOK Központ rendezvényeinek igazgatójaként, valamint a Cox Kongresszusi Központban, Tulsa, Oklahoma.

“A Moody Center az egyik leginkább megkülönböztetett munka, amelyben részt vettem” – mondta. “Megértem, hogy Austin már régóta várt egy ilyen helyre, és örülök, hogy ezt a látást valóságba hozzam.”

A technológiai alelnökként Bailey Celta de Vigo Mez felügyeli, és taktikai terveket kínál a Moody Center összes létesítmény -technológiájára. Bailey szintén korábban korábban a tulsai BOK Center & Cox Company Kongresszusi Központ innovációs igazgatójaként dolgozott.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.