Uncategorized

Az USA Curling székhelye Minnesotába

az USA Curling bejelentette, hogy a székhelyét a Wisconsin -i Stevens Point -tól a Minnesota -i Eagan -i Viking Lakes campusba költözi, ahol a Minnesota Club Tijuana Mez Vikings edzőtábor és a központ.

„A Minneapolis-St. A Paul Metropolitan Area megnyitja az ajtót az izgalmas új lehetőségek és a fokozott expozíció érdekében, mivel az érdeklődés tovább növekszik a curling sportában ” – mondta Jeff Plush, az USA Curling vezérigazgatója. “A székhelyünk most egyedülállóan elhelyezkedik az USA Curling hivatalos sportgyógyászati ​​szolgáltatója, a Twin Cities ortopédia mellett a Viking -tavak campusán, így képesek vagyunk tovább támogatni sportolóinkat.”

A nemzeti irányító testület új központja a Viking Lakes campus központjában található Celta de Vigo Mez Innovációs Központban található. A Minnesota Vikings központjával és a képzési létesítménnyel szomszédos lesz. Az USA Curling azt várja el, hogy a helyszín más bérlői között szinergiákat biztosítson.

“Nagyon örülünk, hogy üdvözöljük az USA Curling -t, mint alapító bérlőt a Viking Lakes -nál, és szívesen támogatjuk a szervezet Minnesotába való áthelyezését” US Sassuolo Mez – mondta az MV Ventures tulajdonosa/partner, Mark Wilf. “Ez a lépés elősegíti az USA Curling küldetésének megerősítését, hogy felhívja a figyelmet sportukra, és ez támogatja a Viking-tavak látomásunkat, hogy az elkövetkező generációk számára sport-, egészség- és wellness-központú közösséget hozzon létre.”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.