Uncategorized

Az Elizabethtown turizmus március 6 -án, szerdán bejelenti az új ügyvezető igazgató

2019 januárjában az ETCB kompenzáció kinevezte a böngészési bizottságot, hogy elkezdje elfogadni a pozícióra vonatkozó kérelmeket. A bizottság tagjai között szerepelt az igazgatósági tagok, Heidi Patterson, Carl Swope, valamint Todd Pollard, Jeff Gregory polgármesterrel együtt.

A sok jelentkezőt négy interjúalanyra szűkítették, az egész országból, és végül úgy döntöttek, hogy Clark a legjobb jelölt a pozícióra. “Janna a tökéletes személy az ügyvezető igazgató funkciójához.” A megadott Carl Swope, Svájci labdarúgó-válogatott Mez az ETCB igazgatóságának elnöke, „A közösséggel való kapcsolata, a tapasztalat, valamint a vezetői képességek kiváló előnye lesz az idegenforgalmi irodának”.

Clark 2009 óta részt vesz az Elizabethtown Turisztikai és Kongresszusi Irodájában, tavaly a Sportfejlesztési Igazgatónak nevezték ki. Clark ugyanúgy díjat fizetett, hogy az adminisztrációs céget a sportpark működtetésére választotta. Azonnal elkezdi áttérni az ügyvezető igazgató funkciójába, azonban hivatalos kezdő dátuma április 1 -jén van.

“Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy felfedezzük a tökéletes jelöltet a munkára, függetlenül az Katari labdarúgó-válogatott Mez Elizabethtown helyétől.” Jeff Gregory polgármester: „Megértettük, hogy Janna tapasztalatait, valamint az idegenforgalmi és a sportpiacokkal kapcsolatos készségeket kiváló birtoklásuk volt az Elizabethtown turizmus, valamint az Elizabethtown Sportpark számára.” Clark kommentálta új szerepét, és kijelentette: „Nagyon nagyra értékelem azt a bizalmat, amelyet igazgatótanácsunk, valamint Gregory polgármester is behozott, hogy szélesebb körű hatással legyen az Elizabethtown idegenforgalmi növekedésére. A szívében dolgozó munkatárs vagyok, és előre gondolom a regionális vállalkozásokkal való együttműködést, valamint a látnivalókkal a látogatói tapasztalatok javítása érdekében, valamint kibővíteni a figyelemre méltó város népszerűsítését. ”

További információ: A Clark szakértői háttere magában foglalja az egyesület adminisztrációs piacán a sikert, valamint a tervezési területeket, a Lexington-alapú Hold Communications-szel való együttműködést. Számos adománygyűjtő kampányt, valamint rendezvényeket vezetett, ideértve a nemzeti nonprofit szervezetek üzleti eseményeit is. Clark a Kentucky Sport Hatóság igazgatótanácsában, valamint a Sportbizottságok Országos Szövetségében szolgált, ahol a mentorálás és a tagsági interakciós bizottság elnöke volt. Clark cikkeket írt az idegenforgalmi kiadványokhoz, valamint a nemzeti konferenciákon beszélt, amelynek célja az események gazdasági hatása. Az Elizabethtown Turisztikai és Kongresszusi Irodájáról: Az Elizabethtownot a 12 nagyobb amerikai várostól 400 mérföldön belül, valamint kevesebb, mint 40 perces autóútra található a Louisville világméretű repülőtérre. A három fő autópálya – az Interstate 65, a Bluegrass Parkway, valamint a Nyugat Corinthians Paulista Mez -Kentucky Parkway kereszteződésén ülve egy sokkal nagyobb város élénk tulajdonságai vannak, bár egy bájos kisváros marad. További információkért telefonhívás 1-800-437-0092 vagy lásd

Krysta Winstead a CommunicationSelizabethtown Tourizmus igazgatója, valamint a Kongresszusi Iroda telefonja: 270.765.2175

Leave a Reply

Your email address will not be published.