Uncategorized

Az ALSD Nemzetközi Heads a Smaragd -szigetre, ahol a sportprojektek bővítetlenek

ALSD International – az Európa vezető konferenciája és Amerikai labdarúgó-válogatott Mez kiállítása a prémium üléspiacra – a Croke Parkba érkezik, amely Írország szigetének legnagyobb sport arénája és Európa harmadik harmadik része. A legnagyobb stadion, Dublin gyönyörű városában, október 28 -án és 29 -én. A sportprojektek bővítésével és a különféle világszínvonalú sporthelyszínekkel Írország a legjobb platformot használja.

A magas szintű, kétnapos ALSD nemzetközi rendezvény áttekintést nyújt a prémium ülőhelyekre, és hogyan lehetne növelni a profitot az új építésekkel, helyreállításokkal és szolgáltatások bővítésével, valamint az új F&B ajánlatokkal. Ennek a dinamikus résnek a minden szempontját, az építészettől és a tervezéstől a VIP hozzáférésig, a prémium értékesítésig, az ügyfelek megtartását, a szponzorációt, az innovatív technológiát, a termékeket, a lehetőségeket és az illesztéseket, a magas kaliberű szakértők széles választékával tárgyalják és boncolják. Az iparág vezető eseményének második kiadása.

2019-re a résztvevők részesülnek egy részletes konferenciaprogramból, amelynek során az iparági vezetők betekintését hallják, miközben a páratlan hálózati lehetőségekből részesülnek, az Aviva Stadion, az 50 000 férőhelyes otthoni helyszín mögött álló kirándulásokon kívül Az Írország Labdarúgó Szövetségének (FAI) és az Ír Sao Paulo FC Mez Rugby Labdarúgó Szövetség (IRFU), a Croke Park, a Gaelic Athletic Association (GAA) 82 300 férőhelyes otthona, valamint a 9000 férőhelyes 3arena, az egyik legfontosabb 10 legforgalmasabb élvezete. helyszínek a világon.

Az ALSD International 2019-es résztvevőit az Aviva Stadion, az Írország Labdarúgó Szövetségének (FAI) és az Ír Rugby Labdarúgó Szövetség (IRFU) 50 000 férőhelyes otthona (IRFU)

Írország jelenleg a tevékenységek forróágya, számos sporthelyszínen, akár folyamatban, akár a táblákon, ideértve a következőket is:

A Sport Ireland Nemzeti Beltéri Aréna projekt 2. fázisa, amelynek ideje később befejeződik, elit beltéri képzési lehetőségeket kínál a Sports Ireland Nemzeti Sport campuson.

Az új Curragh versenypálya-projekt, amely világszínvonalú létesítmények létrehozását látja el, a világ bármely pontján a legjobbakkal. Az újjáépítés középpontjában egy nagy új tribün létrehozása fog létrehozni, amely ötcsillagos vállalati létesítményeket, éttermeket, bárokat és kiváló ellenőrzési lehetőségeket tartalmaz.

A Connacht Rugby újjáépítési tervei, amelyek tartalmaznak egy új, 12 000 kapacitású stadionot-ez az összeg ülőhelyek és teraszok keverékéből áll, az új fedett állványokban, elsősorban a pályán ( ); Egy új játékfelület-az aktuális játékfelület teljes cseréje minden időjárási felülettel, biztosítva, hogy a létesítmény elérhető legyen a tartományban lévő csapatok számára a felnövekedett klubtáblák számára; és egy nagyteljesítményű képzési központ, amely magában foglalja a beltéri rögbi képzési létesítményeket, valamint az Athletic Bilbao Mez erőt és a kondicionálást, az orvosi, táplálkozási és adminisztratív.

Az RDS Aréna újjáépítése, amely kivételes lehetőségeket kínál az Anglesea állvány látogatói számára, miközben a Leinster Rugby szokásos kapacitását 18 500 -ról 21 000 -re növeli. A Royal Dublin Society (RDS) 26 millió eurós újjáépítésért jóváhagyta az engedélyt a Dublini Városi Tanács.

A Szent Patrik atlétikai FC új stadiontervei. A szállítandó létesítmények típusát a városi tanácsgal megállapodnak, de tartalmazhat egy könyvtárat, beltéri sportcsarnokot és egy civil színházat. A fejlesztés innovatív tulajdonsága az UEFA 3. kategóriájú stadionjának beépítése, 12 000 fedett üléssel és minden modern létesítménnyel, az első emeleti szinten.

A sikerre építve
Az Alsd International rendezvényt tavaly októberben Londonban tartották, ahol 251 regisztrált résztvevőt, 30 éven felüli iparágvezető kiállítót és szponzort vonzott, és egy részletes konferencia programot, amelyet a szervezők szakszerűen szállítottak, a Luxus Suite igazgatók Szövetségének (ALSD). , a csapatmunkában az Európai Arenas Association (EAA) és a Sporthelyi Szolgálat (SVB). Körülbelül 120 résztvevő vett részt a Wembley Stadion Wembley klubjának, az SSE Arena Wembley és a Fulham FC Craven házának színfalak mögötti kirándulásain.

A jelenlévő magas szintű küldöttek olyan szervezeteket képviseltek, mint például a Roma, az AC Milan, az Arena Riga, a Chelsea FC, a Saku Arena, a D.Live, a Tottenham Hotspur, United, Real Madrid, Tauron Aréna, az O2 Prága, a Stockholm Live, a Barclaycard Arena Hamburg, a Scottish Event Campus, az AFL építészek, a Sports Consultancy, a Connacht Rugby, a Sportsdigita, a Madison Square Garden és a Valhalla jegyek.

A konferenciaprogramban szerepelt egy csillag hangszóró -felállítása, amely 60 évesnél idősebb iparági vezetõket tartalmaz Európából és az Egyesült Államokból, köztük az FA csoportból, a Canadian Labdarúgó Liga, az Aspire Group, a Real Betis Balompie, az Ahoy Rotterdam, a Johan Cruijff Aréna,null

Leave a Reply

Your email address will not be published.